FINSOBE 1 - F.C. VALLGORGUINA 4

Posted on/at dimarts, d’octubre 16, 2012 by FCVALLGORGUINA

El diumenge 14 d'octubre la plantilla del Vallgorguina es desplaçava a l'estadi municipal de Finsobe mentalitzats que una victòria ens donaria els primers punts de la temporada i aixecaria la moral d'un equip que, tot i estar entrenant i jugant bé, encara no havia sumat cap punt a la lliga.
El que no sabien els rivals és que el Vallgorguina havia tancat durant la setmana anterior (Coneguda internacionalment con la Setmana Internacional del RoscaXapa) el fitxatge d'un juvenil del club que prometia ser el candau de l'equip a la porteria, en Titiritero.

Des de l'inici del partit l'equip es va mostrar combatiu i amb ganes de lluitar per la victòria. Al minut 10, en una bona jugada començada des de la defensa, Longaniza va marxar amb pilota controlada i col·locant bé la pilota, va fer el primer pels vallgorguinencs. A partir d'aquí es va evitar que el Vallgorguina patís una de les famoses "pàjares" que feien desorganitzar l'equip i deixar espais als rivals.  I va haver-hi més ocasions de gol que Kanouté, Waterboy o Txaian no acaben de culminar. Enmig del vendaval verd (vermell per aquell partit) una jugada aïllada del Finsobe, acaba en gol després d'un remat de cap però, l'àrbitre l'acaba anul·lant per fora de joc. Prop del final de la primera part, en una jugada de murri, Txaian talla el servei del porter i aconsegueix el segon gol del Vallgorguina després d'un xut magistralment col·locat.

La segona part comença amb la mateixa tònica de la primera, joc endavant del vallgorguina que, en un dels atacs i després d'una centrada de Zambrotta, Nolo encerta una folha seca o "tiro del halcón" que crea una extranya parabòlica que acaba dins de la xarxa, ficant als Vallgorguinencs 3 a 0 al minut 60 de partit. El finsobe va aconseguir escurçar distàncies, gràcies a un atac en velocitat d'un dels extrems que, aprofitant un canvi de joc va marcar l'únic gol pel seu equip. A deu minuts del final i després d'haver fet  una sèrie de canvis, els tècnics del Vallgor van encertar ficant AK-47 a l'extrem dret que va fer un centre propi d'un superclasse deixant al peu a Pelusa que va marcar a plaer. Des de la grada alguns fanàtics del club vitorejaven al jugador amb crits de: "Santi Selecció"!!!
Així doncs gran victòria del Vallgorguina que aconsegueix els seus primers 3 punts de la temporada i s'allunya dels últims llocs de la classificació.

L'11 de Muten i Pelusa: Titiritero, Òscar, Pau, FDS, Pedri, Muten, Waterboy, Txaian, Longaniza, Zambrotta i Kanouté. A la banqueta: Pelusa, Tong-Po, Cristombal, AK-47 "El Fusell de l'Amor".

Amics de l'Actualitat, recordeu que aquest partit és el del cap de setmana passat, si el voleu enganxar a la vostra columna... anireu tard!!!

I el premi RoscaXapa del partit queda empatat per unanimitat per a tots els components del F.C. Vallgorguina que des de la porteria fins a la davantera han demostrat que aquest equip mereix estar amunt a la classificació i per això es lluitarà jornada a jornada.