F.C. VALLGORGUINA 3 - U.S. CORRÓ D'AMUNT 3

Posted on/at dimecres, de novembre 23, 2011 by FCVALLGORGUINA

Després del darrer resultat desastrós assolit al camp del Bigues, i havent recuperat part dels jugadors, els vallgorguinencs volien fer un bon partit davant la seva afició enfront un Corró d'Amunt que, a pesar de la seva classificació, havia derrotat algun dels equips capdavanters de la lliga d'enguany i, per tant, el partit es presentava a priori difícil pels locals.

Les expectatives es complien quan al minut 7 de partit, com ve sent habitual enguany, els visitants agafen al Vallgorguina adormit i aconsegueixen el primer gol servint una falta lateral que es passeja per la frontal de la petita fins que un jugador del Corró la fica dins. I mentre els locals seguien adormits, una pilota llarga al minut 9 de partit acaba a peus del davanter visitant que encara a Titiritero, tot i que Sonrisas arriba just per treure-li la pilota i el davanter, en sentir el contacte del defensa, cau dins de l'àrea. El col·legiat xiula penal, més que dubtós, i el Corró posa el 0 a 2 al marcador. A partir d'aquí, els vallgorguinencs estiren les línees i comencen a trenar jugades perilloses. Longaniza estavella una vaselina al travesser en el preludi del que seria el gol de Pelusa, al minut 39, després d'una falta lateral servida per FDS al segon pal que el veterà davanter empeny amb molt poca força, però molt col·locada rasa al segon pal. Amb el resultat d'1 a 2, i amb un Vallgorguina en ascens s'arriba a la mitja part.

A la segona, el Vallgorguina posa setge a la porteria visitant però amb poc encert fins que Muten, remata aconseguint l'empat a 2 en la sortida d'un córner. Seguidament, i en un altre córner, Pelusa remata al primer pal, avançant-se a tota la defensa, i quan ja es cantava el gol, un jugador del Corró la treu de la línia amb dificultats. Amb el Vallgorguina abocat en atac, el Corró aconsegueix sortir en una bona contra, el seu davanter tira una bona vaselina a Tong-Po, que havia substituït a Titiritero a la mitja part, i quan la pilota ja entrava a gol és salvada per Cristombal de xilena. Tot i això, i amb més oportunitats i més clares pels vallgorguinencs, el Corró es torna a avançar en el marcador a la sortida d'un córner molt mal defensat pels vallgorguinencs que remata un visitant a la línia de gol totalment sol. Amb el 2 a 3 entren les presses i els locals, amb més cor que cap, es llencen a l'atac fins que al minut 80, Muten novament de cap, aconsegueix el definitiu 3 a 3. Repartiment de punts final que, a la vista de les nombroses ocasions dels locals, no va fer justícia al joc vist.

Finalment, al minut 88 es va produir la jugada desafortunada del partit quan un xoc entre Kanouté i el porter visitant va acabar amb aquest últim estès a terra commocionat, el que va suposar que haguessin d'actuar en primer lloc l'ATS del Corró d'Amunt, gran professional, i després dues ambulàncies i un helicòpter que, degut a l'estat del company del Corró, se'l va endur a la Vall d'Hebron, on finalment s'ha descartat qualsevol tipus de lesió cranial i es recupera satisfactòriament de l'ensurt que va donar als dos equips. Des d'aquí, humilment, tots els ànims pel company del Corró!!

L'11 de Muten i Pelusa: Titiritero, Sonrisas, FDS, Cristombal, Negro, Longaniza, Muten, Bala, Vespino, Kanouté i Pelusa. A la banqueta: Hamster, Tong-Po, Krusty, Jemtonic i Panotxa.

Jugador Estrella-Damm del partit: Muten.