F.C. VALLGORGUINA 3 - A.E. RAMASSÀ 0

Posted on/at dimarts, de novembre 08, 2011 by FCVALLGORGUINA

Després de les pluges continuades de tota la setmana passada, i del dissabte i dimenge, el Camp de Futbol Municipal de Vallgorguina, amb un sistema de drenatge semblant al del Camp Nou, presentava un aspecte prou digne el diumenge al matí com per jugar el partit, amb el problema que podia significar tant pels dos equips com per l'àrbitre el fet que les línies no es veurien del tot bé. Tot i així, finalment, i de comú acord entre totes les parts, el partit s'inicià amb una mica de retard respecte l'hora habitual, però amb uns locals convençuts des del minut 1 de què la victòria era possible i que els punts eren molt necessaris per agafar una mica d'aire després d'un inici de temporada en què s'ha anat a menys en els darrers partits.

Amb el dibuix tàctic habitual dels darrers partits, però amb una actitud molt diferent els 11 verd-i-blancs van saltar al camp per escalfar ràpidament i començar el partit. Aviat van començar a veure's ocasions clares que no es materialitzaven en gol, però l'important era que s'arribava i no es patia massa en defensa. Abans del primer gol, FDS ja va avisar xutant una falta directa al pal fins que al minut 14, Negro dóna una fantàstica passada a Pelusa (entre els dos sumen 67 anys) que la baixa amb el pit i xuta de primeres, fent l'1 a 0 amb la col·laboració del porter visitant i de la bassa d'aigua que tenia davant. Aquest resultat dóna ales als locals que viuen els seus millors minuts, fallant ocasions claríssimes de gol Kanouté, Ru-Màrius i Panotxa, fins que a la mitja hora de partit, Kanouté és agafat dins l'àrea rival i derribat, xiulant pena màxima l'àrbitre que FDS erra, però Kanouté molt atent remata davant l'aturada del porter visitant. En els següents cinc minuts, els locals segueixen atacant i Bala ho intenta sense fortuna des de fora l'àrea, a l'igual que Placas. Tot i això, els darrers 10 minuts de la primera part, els locals es tanquen massa a darrera i els visitants gaudeixen d'un parell d'ocasions, una amb xut al pal de la porteria de Titiritero. Amb el 2 a 0 s'arriba a la mitja part.

La segona comença amb l'entrada de Tong-Po sota els pals per Titiritero i amb un Vallgorguina un pèl més conservador. L'equip es tira un pèl més endarrera i això és aprofitat pels visitants per començar a penjar pilotes a l'àrea local que sempre són perilloses, però que entre Negro, Muten i FDS, i un encertat Tong-Po, aconsegueixen refusar tallant totes les ocasions de perill. Finalment, però, els visitants aconsegueixen que se'ls xiuli un penal a favor, per una suposada agafada d'un defensor local, però es falla el xut i segueix el 2 a 0 al marcador. Pràcticament en la següent jugada, Pelusa recull una pilota a tres quarts de camp i la posa amb profunditat per Orxatas que aconsegueix el definitiu 3 a 0 en el mà a mà davant del porter. A partir d'aquí comença el ball de canvis entrant pels locals a jugar Vespino, Longaniza, Picatxu, Hamster i Sonrisas, i tot i que el darrer quart d'hora el Ramassà ofega una mica al Vallgorguina, finalment els tres punts es queden a casa i es dóna una imatge molt diferent de la donada fins ara.

L'últim 11 de Patxo i Muñequeras: Titiritero, FDS, Muten, Negro, Ru-Màrius, Bala, Placas, Orxatas, Panotxa, Kanouté i Pelusa. A la banqueta: Vespino, Tong-Po, Longaniza, Picatxu, Hamster i Sonrisas. A la graderia, suportant-nos entre l'afició: Cristombal, Zambrotta i Gravesen. A la porta del vestuari resguardant-se de la pluja: Jemtònic. A la riera, complint les ordres del delegat Pedrito: Mini-Edu, recollidor de pilotes.

Jugador Estrella-Damm de l'equip: Tots els jugadors, delegat i entrenadors. Molta serietat i actitut que es va traduir en un molt bon, i necessari, resultat. A seguir així.

FINALMENT, i més important, especíal menció i agraïment a PATXO MATURANA i MUÑEQUERAS pel darrer any i mig al capdavant de l'staff tècnic de l'equip. No hi ha paraules per agrair l'esforç i dedicació que ens heu brindat i que, malauradament, no hem sabut aprofitar. Esperem que us vagi millor en els vostres propers projectes esportius, ja sabíem tots que gestionar un vestuari ple de "cracks" com el del Vallgorguina és molt, però molt, difícil... MOLTES GRÀCIES!!!