DADES D'INTERÉS

Posted on/at dimecres, de novembre 23, 2011 by FCVALLGORGUINA

Bé, com tots sabeu, el FC Vallgorguina és més que un Club, és una entitat que col·labora amb totes les festes del nostre poble. Enguany, com l'any passat, tornem a col·laborar amb l'organització de la Fira del Bosc i de la Terra de Vallgorguina que es celebrarà el proper cap de setmana del 26/27 de novembre, per la qual cosa estarem donant un cop de mà a la Taverna en el que faci falta. Tots els jugadors del primer equip, podeu passar des de dissabte a les 8 del matí fins diumenge a les 8 del vespre, que estarem allà.


A part d'això, l'organització ens ha deixat un petit espai on exposarem fotografies antigues del Club, equipacions "vintage" i fins i tot, el fórmula 1 amb els colors del club que ens va fer guanyadors del concurs d'aquest any de Carnestoltes. Agrairem molt que tots els jugadors del primer equip us acosteu a donar un cop de mà en tot.

Per altra banda, el proper DIVENDRES 9 DE DESEMBRE, A LES 22 HORES A CAN NOFRE (que és el nostre principal sponsor), farem el sopar de nadal, el cagatió i tota la parafernàlia que fem cada any en aquesta data tant assenyalada. Trobareu al vestuari una llista on podreu confirmar la vostra assistència. Properament prepararem entre els assistents al sopar l'Amic Invisible de manualitats que fem cada any.

Recordeu, a més, QUE CAL RETORNAR LA LOTERIA DE NADAL DEL CLUB abans del sopar de Nadal. És molt important que porteu els diners i la matriu dels números.

ESPEREM LA COL·LABORACIÓ DE TOTHOM EN TOTS ELS ESDEVENIMENTS, PERQUÈ AIXÒ ENS FA SER UN CLUB MILLOR!!!

FORÇA VALLGOR!!! FRED, UUUHHHH!!!


Visites: