C.E. LLERONA 2 - F.C. VALLGORGUINA 0

Posted on/at dimarts, de novembre 29, 2011 by FCVALLGORGUINA

El partit es presentava difícil degut a les moltes baixes del primer equip de Vallgorguina, que es va presentar a Llerona amb 15 jugadors (2 porters), però amb una mentalitat clara de plantar cara a un dels rivals difícils de la categoria, un Llerona que just ha baixat aquesta temporada de 2na. regional i que, a priori, era el clar favorit per endur-se els tres punts, vistos els resultats d'aquest primer terç de temporada.

Els verd-i-blancs, però, van plantar cara en tot moment, defensant-se bé de les escomeses d'uns locals que si volen pujar de categoria hauran de suar molt cada partit, però que es van trobar amb dos gols a la primera part de jugades que ja comencen a ser un problema endèmic d'aquest Vallgorguina. El primer gol, als 25 minuts de partit, després d'una pèrdua de pilota al mig del camp quan l'equip sortia, que acaba amb un xut ras i col·locat arran de pal des de la frontal de l'àrea front del qual Titiritero no va poder fer res. Fruit del primer gol, arriben els 10 minuts de pàjara dels verd-i-blancs i al minut 38, el davanter del Llerona remata un córner sol a la frontal de l'àrea petita, a boca de canó. Fins i tot, els locals arriben novament xutant al pal de falta directa, però el marcador no es mou més.

A la segona part, canvis obligats de Negro per Zambrotta i Krusty per Hamster (dos jugadors que no havien de venir a jugar però, finalment, a la vista de les baixes van venir a la primera part del partit) i alminut 67 entra Vespino per Picatxu, en una segona part en què el Vallgorguina es va estirar més, va arribar amb alguna ocasió clara de Muten que es va estavellar al pal i que hagués ficat als visitants al partit. Els locals, però, van dedicar-se a viure de la renda, aconseguint alguna ocasió ja al final del partit quan els vallgorguinencs estaven totalment abocats endavant. El partit va acabar amb el 2 a 0, però amb bones sensacions d'entrega i lluita per part dels vallgorguinencs en un camp difícil.

L'11 de Muten i Pelusa: Titiritero, Sonrisas, FDS, Cristombal, Negro, Jemtonic, Muten, Placas, Picatxu, Longaniza i Hamster. A la banqueta, esperant la seva oportunitat: Zambrotta, Tong-Po, Krusty i Vespino. A la banqueta acompanyant a l'equip: Bala, Pedrito i el "Barbas" (com li diu el seu fill). A la banqueta, a 40º de febre, Pelusa. Darrera la banqueta, incombustibles i amb la càmera de fer fotos: Papa i Mama Ferrer.

Jugador Estrella-Damm: Krusty, lluitant sol tota la segona part a dalt, arribant a donar el 13,2%, tot un rècord en els darrers dos anys.