C.E. BIGUES I RIELLS 6 - F.C. VALLGORGUINA 1

Posted on/at dimarts, de novembre 15, 2011 by FCVALLGORGUINA

Primer partit sense entrenadors, coincident amb la presentació de totes les categories del C.E.Bigues i Riells, i novament vam marxar escaldats d'un camp maleït per als vallgorguinencs. Amb indumentària vermella, degut a què el Bigues fan servir la seva habitual de color verd, Pelusa i Muten van haver de fer un onze de circumstàncies degut a les moltes baixes (fins a 10 jugadors), la qual cosa tampoc és excusa pel resultat obtingut.

Va ser un partit sense massa història. El primer gol dels locals, després d'un mal refús de Zambrotta que s'introdueix en pròpia porteria, al minut 11, ja feia presagiar una mala tarda dels vallgorguinencs que, entre que juguen malament i reben uns arbitratges una mica parcials, acaben amb derrotes massa folgades. El segon gol, al minut 25, en clar fora de joc i, tot seguit, l'àrbitre no veu unes mans claríssimes d'un defensor local dins de l'àrea. Als cinc minuts, tampoc pita una cessió clara del defensor al porter, però al minut 39, Muten la clava a l'escaire de potent xut de falta directa, la qual cosa anima una mica als vallgorguinencs. Tot i això, al minut 46 de la primera, els locals aconsegueixen el 3 a 1, en la seva tercera arribada. Gol psicològic que enfonsa els vallgorguinencs, que van al descans derrotats... La segona part no va tenir gens d'història, als primers deu minuts el Bigues aconsegueix dos gols més de badades defensives, col·locant el 5 a 1. Amb aquest resultat, Placas va xutar al pal des de 30 metres, Sonrisas va tenir dos u contra u davant del porter que no va saber aprofitar, cosa que si van fer els locals, col·locant el 6 a 1 definitiu. En resum: Mal partit, moltes baixes, l'àrbitre no ens ajuda, massa efectivitat del Bigues i poca dels vallgorguinencs.

Ara, a seguir treballant per jugar a casa davant del Corró d'Amunt, partit que sempre se'ns dóna malament...

L'11 de Muten i Pelusa: Tong-Po, Sonrisas, Muten, Negro, Zambrotta, Fideu, Placas, Panotxa, Vespino, Pelusa i Hamster. A la banqueta, amb Pedrito: Gravesen, Picatxu i Krusty (que va debutar després de dos anys de baixa).

Jugador Estrella-Damm: Placas.

RESULTATS

LES FALDES, U.E. "A" 1 - 7 PITRES, U.D. "A"

SANT ESTEVE PALAUTORDERA, F.C. "A" 1 - 0 FIGARO, C.D. "A"
SANT FELIU DE CODINES, C.F. "B" 2 - 0 AMETLLA VALLES, C.F. "A" CELTIC C. LES FRANQUESES "A" 1 - 4 OLIMPIC LA GARRIGA, C.F. "
RAMASSA A.E. "A" 1 - 5 VILAMAJOR, C.F. "A"
BIGUES, C.E. "A" 6 - 1 VALLGORGUINA, F.C. "A"
CORRO D´AMUNT U.S. "A" 0 - 1 PALAUTORDERA, C.F. "A"
LLERONA, C.E. "A" - PEÑA LOS AMIGOS C.F. "A" (SUSPÈS)