PROPERS EVENTS LÚDICO-FESTIUS DEL FCV

Posted on/at dimecres, de maig 11, 2011 by FCVALLGORGUINA

Jugadors del primer equip i "jugadors" que veniu als entrenaments, apunteu-vos les següents dates a les vostres agendes, doncs són del vostre màxim interès:

1.- CAP DE SETMANA DEL 18/19 DE JUNY DE 2011. Excursió de final de curs a França. Aquest és el plànning de la sortida. es marxarà el dissabte dia 18 al matí (hora per confirmar) en autobús (en funció del preu) cap a la localitat francesa d'AUTERIVE (prop de Toulouse). Ens hem de portar l'esmorzar i el dinar. A les 17 hores jugarem el partit internacional de la copa "Intertonto", només cal que porteu les botes de futbol, camiseta, pantalons i mitgetes les portarà el club. A la nit els gavatxos ens conviden a sopar, després anem a inseminar les femelles nadius a alguna discoteca que trobem per allà i dormirem en tendes de campanya (que ens hem de portar). El diumenge els gavatxos ens conviden a esmorzar (si estem en condicions) i a dinar (si en Guichen està en condicions). Després de dinar agafem el bus i tornem cap a casa. Preu de la sortida: Preu del bus + 5 € per persona. Quan sapiguem quanta gent som, podrem confirmar el preu. MOLT IMPORTANT: CAL QUE TOTHOM QUE VULGUI VENIR S'INSCRIGUI ABANS D'AQUEST DIUMENGE DIA 15 A LA LLISTA QUE HI HA AL VESTUARI!!!

2.- DINAR DE FINAL DE TEMPORADA. Diumenge dia 12 de juny, a Vallgorguina (ja us confirmarem el lloc -Can Plana o Casal del Poble, segurament). Dinar de tots els jugadors, socis, simpatitzants, families, afició, etc. MOLT IMPORTANT: CAL QUE VINGUIN TOTS ELS JUGADORS DEL PRIMER EQUIP AMB FITXA I PORTIN: MOTXILLA, XANDALL, PANTALONS CURTS BLANCS, MITGETES, SAMARRETA D'ESCALFAMENT (la de "Jugo a futbol com el cul, però follo que t'hi cagues") i DESSUADORA VERDA, tal com es va quedar a principi de temporada. El club intentarà fer-se càrrec de part de la despesa.

3.- SOPAR FINAL DE TEMPORADA. La data encara està per confirmar, doncs els caps de setmana del mes de maig i principis de juny estan bastant atapeïts de compromisos socials dels membres de la plantilla. Properament us direm la data que s'ha fixat per realitzar aquesta sortida nocturna d'aus de rapinya que estem preparant. Evidentment, NO vindran familiars dels jugadors i altres persones que puguin constrenyir la nostra llibertat individual de fer totes les bestieses que puguem...

4.- ENTRENAMENTS DE FINAL DE TEMPORADA. Ahir es va quedar que després de l'últim partit de lliga que juguem aquest diumenge dia 15 de maig, anirem quedant els dimarts per fer una mica de manteniment (córrer+partidet). Seria important que hi vingués tothom que pogués, per fer una mica de germanor...

Finalment, aquest diumenge juguem el darrer partit de la temporada contra Les Faldes, per alguns potser serà el seu últim partit defensant els gloriosos colors verd i blanc de la nostra camiseta. Màxima concentració, màxim esforç i a pels tres punts per intentar maquillar aquesta temporada. Força Vallgorguina!!!

1 comentaris:

Anònim ha dit...

JO faria un porra, a veure quans xarnegos fem de les inseminacions a la natives...segurament mes d´un en aquest vestidor te el semen descafeinat i ´unic que li surt és una mica de pus..

a follar francesas...i com més peludes millor!!!

placas

PD: Jo no puc venir al dinar de final de temporada ja que treballo de del mati a de la tarda!


Visites: