F.C. VALLGORGUINA 3 - A.E. RAMASSÀ 2

Posted on/at dilluns, de maig 02, 2011 by FCVALLGORGUINA

Aquest diumenge, dia del treballador, el F.C. Vallgorguina va jugar la penúltima jornada d’una lliga en què ja només aspira a consolidar-se en la onzena posició de la taula classificatòria, posició que ha ocupat pràcticament durant tot el campionat. Així les coses, i després del partit de tenis que es va jugar a Bigues i Riells i que va acabar amb un 7 a 5 pels locals al tie-break, els vallgorguinencs van rebre al Ramassà, un equip molt jove (pràcticament tots són juvenils acabats de pujar), que s’ha mantingut també en les posicions del final de la taula com els verd-i-blancs.

El partit es presentava difícil, amb la baixa d’última hora de Muten (que ha fitxat pel C.F. Palautordera, que volen assegurar el descens amb la seva incorporació) i pel joc directe que sempre practica aquest rival. No obstant això, Pacho i Muñequeras van plantejar un partit amb més efectius al centre del camp, una tàctica més ofensiva que les emprades habitualment pels tècnics vallgorguinencs i que, com es va veure al final, va donar uns resultats força positius.

El partit va començar amb un clar domini local, molta possessió de pilota amb bones passades i control del partit, però sense massa verticalitat ni profunditat, pel que s’arribava en poques ocasions clares a la porteria ramassenca. Els visitants, però, sempre que tenien ocasió penjaven pilotes a les esquenes dels defenses locals, que aquests resolien amb solvència i sense massa problemes. Anaven passant els minuts i les ocasions més clares eren dels vallgorguinencs. Primer es va anul•lar un gol de Pelusa per fora de joc, després un parell de xuts perillosos però bastant allunyats de Longaniza i Placas, fins que finalment, una jugada ben trenada entre les velles glòries Wampyxanco i Pelusa, acaba amb una passada en profunditat per Fideu que la penja al segon pal on Longaniza remata de cap al fons de la xarxa fent pujar l’1 a 0 al marcador. Gol merescut pel que s’havia vist fins llavors durant el partit, i resultat amb què s’arriba a la mitja part.

Els vallgorguinencs van sortir molt enxufats a la segona part, conscients que tant els primers 10 minuts de la represa, com els darrers 5 minuts del matx havien d’estar controlats pel perill ramassenc. Així, i amb les coses molt clares, quan es portaven deu minuts de la represa, Zambrotta posa una pilota perfecta en profunditat per Pelusa que defineix de primeres creuat i ras establint el 2 a 0. I 5 minuts més tard, és Pelusa qui centra una pilota molt bombejada al segon pal que aprofita Placas per col•locar el 3 a 0 al lluminós del Municipal de Vallgorguina. Quedava mitja hora de partit encara, però tot i que les coses es posaven molt favorables pels locals, va ser llavors quan en una jugada aïllada, els visitants escurcen distàncies aconseguint el 3 a 1. Aquest gol va posar molt nerviosos als jugadors verd-i-blancs, més quan a 10 minuts del final els ramassencs aconsegueixen el 3 a 2 en una jugada de córner. Tot i així, Vespino i Guichen (per dues vegades) perdonen sols davant del porter visitant el que podrien haver estat 3 gols clars pels locals. Finalitza el partit amb el 3 a 2 i Pacho demanant l’hora.

L’11 de Pacho i Muñequeras: Tong-Po, Zambrotta, FDS, Negro, Orchatas, Fideu, Longaniza, Placas, Hamster, Pelusa i Wampyxanco. A la banqueta: Momia, Vespino, Sonrisas, Guichen i Cristombal.

Jugadors Estrella-Damm del partit: Placas i Fideu (Muten té menció especial per haver plegat!!)

Setmana de descans pels vallgorguinencs abans d’enfrontar-nos amb Les Faldes en el darrer partit de lliga el proper 15 de maig. Partit important per no perdre la onzena posició, que es troba amenaçada pel Cèltic de les Franqueses, que ha de disputar encara dos partits i està a 4 punts. Ànims i a acabar la temporada amb 31 punts!!!