F.C VALLGORGUINA 2 - OLÍMPIC DE LA GARRIGA 4

Posted on/at dimarts, d’abril 12, 2011 by FCVALLGORGUINA

Diumenge molt assolellat i molt calurós en què els vallgroguinencs aspiraven a seguir amb opcions a escalar posicions a la taula classificatòria, amb l'intenció de maquillar una temporada que ja arriba al seu final i en què, vist el joc desplegat per l'equip, aquest ocupa una posició que no li correspon, ja sigui per mala sort o per accions puntuals dels partits que, com en el de diumenge, han acabat passant una factura molt gran.

Així i tot, els verd-i-blancs, que sempre surten a donar-ho tot, van presentar una alineació competitiva (tenint en compte les moltes baixes de l'equip) i amb l'intenció de tornar als garriguencs la maneta que es van endur del seu camp. Així les coses, i sabedors de la qualitat de l'equip contrari, Maturana i Muñequeras van optar per posar més efectius a dalt per a poder asfixiar la sortida de pilota des de la defensa garriguenca, amb Vespino, Hamster i Momia pressionant a dalt la línia defensiva, mentre Txaian, Muten i Placas s'ocupaven de la línia de mig camp amb ofici i veterania.

Els garriguencs, però, molt ràpids a davant, començaven a gaudir d'ocasions penjant pilotes a les esquenes de Wampyxanco, que tenia força porblemes per contenir les internades d'un ràpid i tècnic extrem esquerre que el va portar de corcoll tota la primera part. Amb tot, la primera ocasió clara del partit va ser pels vallgorguinencs quan Muten, en un dels seus habituals xuts des de la Plaça de l'Església, va estavellar la pilota al travesser, avisant del que esproduiria minuts més tard, quan Txaian, des de 40 metres i veient el porter avançat, va xutar a porteria molt col·locat i agafant el porter avançat, fent pujar així l'1 a 0 al marcador. Els garriguencs però, arribaven amb molt perill a les immediacions de Tong-Po, que va treure un parell d'1 contra 1 clars fent gala dels reflexes felins que el caracteritzen. Finalment, però, tant va insistir La Garriga que va assolir l'empat a les acaballes de la primera part.

El segon temps va començar amb un Vallgorguina més centrat al camp, moments en què va jugar més tranquil i això es va notar. L'entrada de Guichen per Wampyxanco, amb la rotació de posicions al camp, donava un pèl més de pólvora al davant, amb l'objectiu d'anar a pel partit. Així les coses, i en una falta sense aparent perillositat a 55 metres de porteria, Placas veu el porter avançat i fa el golàs del partit de xut directe, gol que semblava donar ales als locals, però novament la mala sort i la falta d'ofici provocà queen la jugada de sacada de centre dels garriguencs, aquests empatessin el partit novament, només 30 segons després que els locals s'haguessin avançat al marcador.

El gol va afectar molt als vallgorguinencs que van anar perdent pistonada i vana anar cedint el pes del partit als visitants, que s'apropaven una vegada i una altra amb molt de perill a la porteria verd-i-blanca fins que a les acaballes del partit es va consumar la desgràcia, aconseguint en dues jugades consecutives i amb el temps exhaurit el tercer i quart gol, deixant el definitiu 2 a 4 al marcador.

L'11 de Pacho i Muñequeras: Tong-Po, Wampyxanco, FDS, Negro, Zambrotta, Placas, Muten, Txaian, Vespino, Hamster i Momia. A la banqueta, Guichen, Pelusa i Orchatas.