CONVERSES AMB LA PEIXATERA Cap.2

Posted on/at dimecres, d’abril 13, 2011 by FCVALLGORGUINA


Després del rebombori aixecat durant l’anterior setmana pel meu article, només afegir que la cosa continuarà, sempre amb toc humorístic per tal de no ferir els sentiments de les persones integrants de l’espectacle.

Si entrem per la porta secundària del mercat, la que dóna al carrer Joan Cambiasso, podrem gaudir de la paradeta que ens tenen muntada la parella de socis E.N i S.M., ells ens permeten estar al dia amb la seva Drogueria S.A., en aquest cas no es tracta d’una drogueria qualsevol on podríem trobar pintures i dissolvents sinó que trobarem una àmplia gamma de .....(bé ja sabem tots de què). Al costat d’aquesta introvertida parella trobem l’aparador d’en J.F, especialista en targetes i entrades, gràcies a les seves virtuts podreu rebre in situ a la vostra cara o a les cames l’enregistrament de la vostra comanda.

Mireu la Pilarín, amb el llobarro a la mà ja m’està cridant per donar-me més notícies:
Es veu que en R.P, conegut com “l’home que volia ser entrenador” (pobre nanu no va poder amb uns infantils i vol fer-ho amb uns veterans, això demostra.., bé deixem-ho aquí), vol muntar una agència de viatges, El Patero, consistiria en fer com un creuer, però en comptes de fer servir un transatlàntic fer-ho amb una patera, d’aquestes d’última generació, amb un sol rem i sense timó, la intenció és arribar fins a Mauritània, país d’origen del xicot.

Per altre banda en X.M. àlies en 3%, perquè de cada 100 xuts 3 van a porteria, vol apuntar-se aquest estiu a un campus per tal de millorar aquesta estadística, s’està mirant els que organitza en Cabezón, professional del touchdown o bé el d’en Vàlium especialista en Pilotes a la Riera. Esprem que després d’un dur entrenem aconsegueixi el que busca, tot i que hauria de pensar més en la retirada que no pas en intentar millorar (d’on no n’hi ha no en raja....)

Bé companys, per aquesta setmana ja en teniu prou d’informació, si en voleu més espereu al proper capítol.

6 comentaris:

PaCho ha dit...

no sé qui collons ets, i m'excita els teus comentaris.
quan sapiguem qui ets, et reventaré els teus ouets de caviar...
resa, resa molt, a cada hora, perquè la teva vida et canviarà quan t'hagin de donar el beure amb una cañeta i et posin el llit amb el recollidor de l'escombra...per cert, m'agrada més zimbawe que mauritània..

Anònim ha dit...

Bé estimat peixeter, verdurer o fill de la gran...
només necessito saber la teva cara per fer-hi un registre, i que sàpigues que trukaré a en Pedrit perquè májudi

JF

Anònim ha dit...

Ah! MOOOLT IMPORTANT! jo al cap de setmana del final de temporada a França vinc, Apunteu-m'hi i guardeu un barril de birra!

placas

muten ha dit...

Si el 3% son les probabilitats de que em retiri d´aqui 5 anys com a minim, no com tu que ja em fa 2 d´anys que t´arrossegues per aquets camps de mala mort.Desde sempre e pensat que set dona millor fer escrits que jugar a futbol, aixi que crec que es el moment de que fagis un pensament i donguis pas aquest jovent que puja,
je je je! Estem apanyats......

Sonrisas ha dit...

Veig que la peixatera està al dia! Ja ho diuen... Cuando el rio suena... Agua trae!aixi tb puc estar jo al dia!jajajaja!a cuidar-se que ens veiem dp de setmana santa! Records a tots des de l'estranger!

Carles Grèbol Nogueras ha dit...

JAJAJAj

Veig que peixetera encara recorda velles/belles glòries del futbol de vallgorguina!!

Cabezón


Visites: