F.C. VALLGORGUINA 4 - CÈLTIC DE LES FRANQUESES 3

Posted on/at dimecres, de març 16, 2011 by FCVALLGORGUINA

El passat diumenge al matí es va celebrar la 22ena.jornada de lliga al municipal de Vallgorguina en un partit on s’enfrontaven dos equips necessitats de punts. Els locals per no perdre més punts a casa i seguir enganxats a la mitja taula, i els visitants de Les Franqueses per intentar maquillar la temporada que estan fent, per sortir de les darreres posicions.


Tot i els més de 100 litres per metre quadrat que van caure durant el dissabte, el terreny de joc va drenar prou bé tota aquesta aigua i no hi hagué cap impediment destacable per a poder celebrar el partit. El Vallgorguina va sortir amb dues coses molt clares: que s’hauria de lluitar molt pels tres punts i que el rival tenia molts arguments per no estar classificat en la zona on es troba, ja que practica un bon futbol i, segurament, els resultats no l’han acabat d’acompanyar durant la temporada.

Així les coses es va iniciar el partit amb un Vallgorguina molt incisiu, tot i que els visitants no es quedaven curts i també s’aproximaven als dominis de Tong-Po. Això no obstant, les oportunitats més clares queien del costat local fins que als 20 minuts, una bona passada de Muten per Guichen acaba amb la pilota al fons de la xarxa. Però com ve essent habitual en el Vallgorguina, en avançar-se al marcador van arribar 10 minut de “pájara” que van aprofitar els franquesins per fer dos gols a pilota aturada en menys de 5 minuts, el primer en un córner que cap jugador del FCV aconsegueix allunyar de l’àrea i el segon en una falta llunyana que, penjada a l’olla, és introduïda en pròpia porta per Cristombal. Amb el resultat desfavorable, però amb la ferma convicció que es podia remuntar, es va arribar al final de la primera part.

Maturana i Muñequeras van optar per posar més efectius davant per mirar de remuntar el partit, canviant Wampyxanco per Negro i optant per una tàctica que permetés arribar amb més efectius a posicions de rematada i la reacció no es va fer esperar. La sortida dels vallgorguinencs a la segona part de cara a solucionar el partit va donar els seus fruits als 10 minuts de la represa quan FDS va marcar de pena màxima per mans d’un defensor. 5 minuts després era expulsat un jugador visitant per protestar, la qual cosa posava el partit més de cara pels locals, que no van desaprofitar l’ocasió i primer Longaniza de falta directa i, 5 minuts més tard Orchatas de rematada de cap, posaven els vallgorguinencs per davant amb un 4 a 2 al marcador.

Els visitants, però, mai van tirar la tovallola i van aconseguir reduir distàncies cap al final del partit, posant el 4 a 3 definitiu, tot i que, en temps de descompte, van tenir dues jugades per badada defensiva dels locals que els podien haver permès endur-se el partit, però que un molt encertat Tong-Po es va encarregar d’aturar a boca de canó.

L’11 de Pacho i Muñequeras: Tong-Po, Wampyxanco, Cristombal, FDS, Zambrotta, Placas, Muten, Longaniza, Txaian, Guichen i Pelusa. A la banqueta: Vespino, Hamster, Ru-Màrius, Orchatas i Negro.

Jugador Estrella-Damm: Tong-Po, per salvar els tres punts en dues aturades magnífiques passats els 90 minuts de joc.

RESULTATS

FC Vallgorguina 4-3 Cèltic Les Franqueses
Ramassà AE 1-4 CE Bigues
Les Faldes (suspès) INACSA
Amèrica Fènix 2-2 AE Ametlla
CE Figaró (suspès) CE Sant Celoni
CE Llinars 0-1 Peña Los Amigos
FC Vilamajor 5-2 US Corró d’Amunt
Descansa: Olímpic de la Garriga
CLASSIFICACIÓ
1.- A.E. Ametlla 52
2.- INACSA 45
3.- Peña Los Amigos 44
4.- Corró d’Amunt 36
5.- Amèrica Fènix Granollers 35
6.- Vilamajor 34
7.- Llinars 31
8.- Sant Celoni 31
9.- Olímpic de la Garriga 27
10.- Bigues 26
11.- Vallgorguina 25
12.- Les Faldes 18
13.- Ramassà 16
14.- Cèltic Les Franqueses 13
15.- Figaró 5

Aquest cap de setmana juguem a casa del líder imbatut del nostre grup. Si juguem les nostres cartes podem emportar-nos un resultat positiu de l’Ametlla. Serà complicat, serà difícil, però no impossible si tots donem el 150%. Ànims i a seguir escalant!!!

Paraula de Pacho, us lloem senyor: ES RECORDA A TOTS ELS JUGADORS QUE AQUESTA SETMANA S’ENTRENARÀ DIJOUS, a no ser que Pacho us digui el contrari.

3 comentaris:

PaCho ha dit...

bona feina nois, 3puntets a casa!!al final patint massa, però ja sabiem que hauiem de suar molt per emportar-nos la victòria. el millor del partit va ser fer 4 gols, 2 dels quals per jugadors verges aquest any, futbolisticament parlant clar...
seguim així, que ara ve el putu collsacreu, 4 equips forts, però que tampoc els hi posarem gens fàcil, paraula de pacho!!

Anònim ha dit...

A veure si aconseguim guanyar al lider que ningu ha pogut guanyar i així fem de pas l objectiu de Pacho: guanyar dos partis seguits!!

placas

icarus ha dit...

Placas, la propera vegada reserva't les ganes de guanyar i a veure si així els gols els fas a la porteria rival...


Visites: