A.E. AMETLLA 2 - FC VALLGORGUINA 0

Posted on/at dimarts, de març 22, 2011 by FCVALLGORGUINA

Dissabte passat, a les 16 hores de la tarda, els vallgorguinencs van visitar el camp del líder imbatut de la categoria, un equip experimentat i molt regular que venia, però, de punxar les darreres setmanes amb empats, tot i que el coixí de punts respecte el segon classificat tampoc els posava massa pressió.


Pacho i Muñequeras van optar per posar, de sortida, més efectius al centre del camp per intentar dominar aquesta zona i aprofitar les ocasions que es generarien per donar la campanada. Així les coses, l’amic Risueño va donar inici al partit, amb un Vallgorguina il•lusionat que s’enfrontava a un sòlid líder. Tot i que el pes del partit el portaven els locals, els verd-i-blancs es defensaven bé de les escomeses i no patien massa doncs tot el domini local es cenyia a mantenir la possessió de la pilota en posicions defensives i intentar llençar pilotes llargues a les esquenes dels laterals vallgorguinencs que, ben col•locats, no patien massa per evitar les jugades dels jugadors de l’Ametlla.

Tot i així, quan es portaven jugats uns 20 minuts de la primera part, una pilota posada en profunditat al mitja-punta local, que la va rebre en posició molt dubtosa de fora de joc, va ser aprofitada per aquest que va batre Tong-Po amb calma fent pujar el primer gol al marcador. Tot i les protestes dels visitants, Risueño no va dubtar en donar com a vàlid el gol. Fruit d’aquesta gerra d’aigua freda, els locals van gaudir d’un parell més de jugades, una de les quals va acabar al travesser de la porteria del Vallgorguina, però el darrer quart d’hora de la primera part, si Guichen hagués estat encertat de cara a porteria les coses haurien canviat. Dues jugades clares d’1 contra 1 de Guichen amb el porter, van acabar a córner i fora de porteria. Només la mala sort i la falta d’encert van fer que els vallgorguinencs marxessin a la mitja part amb un resultat més positiu al descans.

Conscients que no tenien res a perdre, Maturana i Muñequeras van optar per modificar l’esquema inicial/habitual per tal de tenir més arribada i aconseguir l’empat durant la segona part, que va començar com el final de la primera, tenint els vallgorguinencs les ocasions més clares per aconseguir un gol, novament a les bótes de Guichen que, en dues noves ocasions, no va encertar a rematar a porteria. Van anar passant els minuts quan una falta llunyana al centre del camp favorable als locals, va ser penjada a l’olla on Placas, en l’intent de rebuig, va rematar de cap en planxa al fons de la porteria de Tong-Po, col•locant el definitiu 2 a 0 al marcador. A partir d’aquí, poca cosa més. Els locals van estavellar una pilota al travesser novament de rematada de cap a la sortida d’un córner, però van jugar més a mantenir el resultat que a cap altra cosa, mentre els vallgorguinencs tiraven els últims trets per maquillar una mica el marcador, que creiem no va fer justícia al vist durant el partit.

L’11 de Pacho i Muñequeras: Tong-Po, Cristombal, FDS, Negro, Zambrotta, Placas, Muten, Txaian, Longaniza, Guichen i Pelusa. A la banqueta: Wampyxanco, Fideu, Orchatas, Momia i la nova incorporació, Toni “La Perdiu de Cornellá”

Jugador Estrella-Damm: Sr. Risueño


RESULTATS

Sant Celoni B 3 – 3 Ramassa
Olímpic de la Garriga 6 – 2 Les Faldes
Cèltic Les Franqueses 2 – 2 Vilamajor
Inacsa 3 – 0 Llinars B
AE Ametlla 2 – 0 FC Vallgorguina
Peña Los Amigos 3 – 1 Amèrica Fènix
Corró d’Amunt 3 – 1 Figaró
Descansa Bigues

CLASSIFICACIÓ

1 AE Ametlla 55
2 Inacsa CD 48
3 Peña Los Amigos CF 47
4 Corro D´amunt US 39
5 America G Fenix CF 35
6 Vilamajor FC 35
7 Sant Celoni CE B 35
8 LLinars CE B 31
9 Olimpic La Garriga B 30
10 Bigues CE 26
11 Vallgorguina FC 25
12 Les Faldes UE 18
13 Ramassa AE 17
14 Celtic Franqueses 14
15 Figaro CD 5

Aquesta setmana, continuant el nostre particular “Turmalet”, rebem a casa a la Peña Los Amigos, tercer classificat i amb qui vam empatar a 1 al seu camp. Si juguem com sabem, treurem un resultat positiu segur! Ànims equip, Força Vallgor!!!

MOLT IMPORTANT: DIVENDRES S’INICIA L’ENTRENAMENT A LES 20 HORES I DESPRÉS ANEM A SOPAR TOTS A CAN NOFRE, EL NOSTRE PATROCINADOR. AGRAIREM CONFIRMACIÓ DE TOTS AQUELLS QUE VINGUEU A SOPAR PER MISSATGE AL BLOG. GRÀCIES. També poden venir els juvenils (Aitor, Alex, Andreu, Adrià, Guti, etc.) i els alevins (Pedrito).

13 comentaris:

PaCho ha dit...

Jugadors!si veiem el 2a0 en un diari,segurament seria un resultat normal vist la diferencia tècnica, tàctica i d'experiéncia dels dos equips. Però havent viscut el partit,crec q vem fer mèrits per aconseguir un gol al camp del lider, i encara més,els hi podiem haver don at algun ensurt. Quan estàs a dalt,els gols se,ls foten en pròpia: quan estàs a baix, te,ls fots tu..
A seguir treballant, 3partits a casa que no podem deixar perdre punts, encara que siguin els de dalt!!!
ANIMS!!!!!

Psicopatòleg de mentals ha dit...

Soc monitor futbol base FCMoixerigues, i estaria interessat a fer-me amb els serveis del vostre jugador alevi pedrito. Se que encara no sap distingir ni els colors ni les vocals, però dedicarem esforços pq aprengui a marxes forçades. Ja sé que ja sap para la pilota, i això ja es un gran pas sabent el seu coeficient.
Us trucaré pq el volem conèixer..
Força Vallgor!!!

Junta Directiva ha dit...

Benvolgut Psicopatòleg, per tal de fer efectiu el traspàs d'aquest "jugadoràs" cal que feu abonament de la clàusula de formació que estableix la UEFA per a jugadors amb edat (mental) inferior a 10 anys. Per conèixer aquesta "perla", només cal que us atanseu al zoo de barcelona amb una bossa de cacahuets, ell sol s'aproparà a la reixa de la seva gàbia a canvi dels fruits secs. Estem intentant aconseguir que digui paraules de dues sil·labes, i que aprengui a posar-se el "peto" per entrenar. Seguirem informant de les seves evolucions, tot i que la NASA ja s'ha posat en contacte amb nosaltres per enviar-lo a Mart amb una sonda espacial, cosa que estem valorant molt seriosament, pel "bombo i platillo" que un fet com aquest donaria al club que l'ha vist néixer.

Us seguirem informant de les negociacions, així com del preu del traspàs (de moment taxat en 1,35 €, que és el preu que ens costarà el bitllet d'autobús per enviar-lo a Moixerigues).

Moltes gràcies.

Anònim ha dit...

Em sembla indigne que un jugador de la qualitat de Pedrito sigui valorat a preus tant baixos. Jugadors ben posicionats i cumplidors com ell, jugador que endureix els entrenaments de tal manera que fan augmentar el rendiment dels companys i de l´equip, disciplinat com pocs...
Bé, des del seu club de fans volem denunciar el tracte discriminatori que està patint i el preu a la baixa que se li estar penjant.
Penso que en nom del seu club el F C Vallgorguina està desaprofitant l´ocasió d´injectar una gran quantitat de diners per el seu traspas i aixi poder plantar herba al seu estadi i millorar les seves instalacions!
S´ha demostrat que a dia d`avui no hi ha jugadors com ell, és una perla única que s´ha d´acabar de pulir i que en sentirem a parlar al diaris, segur!

CFP (Club de Fans de Pedrito)
C/ centre hospitalari s/n
0987 Sant Boi de Llobregat

Anònim ha dit...

Jo poso 0.05€ per evitar la marxa d'en Pedrito al moixerigues! Sabem que el Club necessita diners!!!Aconseguim arribar als 1.35€ per poder pujar la seva clausula!! TOTS SOM PEDRITO!!

Anònim ha dit...

Agraeixo molt els comentaris de tothom. Gracies pel suport.

Psicopatòleg: Ets molt graciós i la teva dona ho és més. Laltre dia em va explicar un acudit i vaig caure del llit de tant riure.

Junta directiva: a la teva dona també la conec. La tenim a la gabia del costat i me la fan fecundar 5 cops al dia per veure si daqui 2 o 3 generacions surt unaltra exemplar com jo.

Si teniu collons feu pública la vostra identitat. Pacho: posam de central a lentrenament del divendres i prometo no demanar-vos ficha mai.
Força Vallgor. Pedrito de can puigdemir.

Anònim ha dit...

Doncs el partit com d´altres a aquesta temporada va estar bé i segurament vam merèixer alguna cosa més, el problema és que aquesta història no deixa de repetir-se: juguem bé, millor que el rival però acabem perdent a o empatant... haurem de seguir treballant d´aqeusta manera aveure si la sort canvia i partits igualats com el de disabte acaben caien del nostre costat!

placas

plataforma pro-pedrito ha dit...

Psicopatòleg:persdona q nomes s,ha perdut 1partit de lliga...

Pedrito: luis perez sala + cristiansen

Anònim ha dit...

Troç de cabróoooooooooooooo!!!!

Només un sonat de la F1 recordaria qui és LUIS PEREZ SALA!!!!!!!!
Es pot practicar el joc dur i intens amb l'entrenador?????

PEDRITO'S REVENGE!!!!!!!!

L'Actualitat de Vallgorguina ha dit...

Novetats d'última hora en l'"AFER PEDRITO":

1.- Les dones de psicopatòleg i de la Junta Directiva estan ansioses per repetir experiències amb Pedrito. L'han batejat, totes elles, amb el sobrenom de Pedrito "El Guindilla", perquè té el membre petit i picant (alguna ha arribat a dir que s'hi tira pebre).

2.- La Nasa, després de realitzar el psicotècnic a Pedrito, decideix enviar un simi a Mart perquè el nivell intel·lectual del mono és superior. No descarten, però, fer-se amb els seus serveis per provar vacunes contra la sífilis, la gonorrea, cistitis i hemorroides.

3.- El FC Moixerigues considera que la clàusula de rescissió de Pedrito "El Guindilla" és massa elevada. Ambdós clubs estan en negociacions per abaratir el cost del traspàs; concretament, enlloc del capital demanat pel FC Vallgorguina han ofert una bossa de Kikus, un condó caducat de 1987, 2 xiclets boomer de coca-cola i 0,13 €. La Junta Directiva del Club està sospesant aquesta impressionant oferta, mentre el "cata-crack" espera notícies des de l'Escola d'Educació Especial Forrest Gump on està cursant el Nivell Superior de Recolliment de Babes, un postgrau en fer la "O" amb un canuto i un master en orinar dins la tassa.

Seguirem informant.

Pelusa ha dit...

Pedrito, no deixis que t'enfonsin ells, això ja ho faràs tu solet, jejeje!

Jo, per si de cas, demà vindré a entrenar amb les espinilleres posades, tot i que ja fa temps que pensava fer-ho, entre el puto Hamster i el puto Pedrito (vaja, els meus PUTUS CUNYATS)que només foten llenya entrenant, l'únic que millora de cara als partits (pel seu joc) és en Placas!!!

Dit això, tot i que tots sabem que en Pedri calça un 36 curt, no fa falta dir-li guindilla... ja en té prou quan es mira al mirall la berrugueta!!

Molt bé, però, tot el tema de la NASA... tot i que Mart, per mi encara està massa a prop!!! jajajaja

Porto 3 dies partint-me de riure a costa del cabró del meu cunyat... AIXÒ NO TÉ PREU!!! QUE NO S'ACABI MAIIIII!!!

Avui em proclamo president del Club de Fans del Psicopatòleg de Mentals i de la Junta Directiva. SOU MOLT GRANS!!!

I jo si que firmo, Pedrito, sóc el teu cunyaaaaaaooooooooooo! jajajajajaja!!!

Anònim ha dit...

Pedrito això no ho pots "permitir"
ets la puta mofa tercera territorial i ni tant sols tens fitxa.....
Crec que et falten molts entrenos, així que, si vols evolucionar no pots saltar-te cap!!!! començant per aquest divendres (entreno + sopar).
Per cert, Pacho jo a aquest divendres tinc reunió fins tard i no crec que pugui anar a entrenar ni a sopar.... acabaré 10 minuts abans que en pedrito torni a casa seva. (lo just per dutxar-me i vestir-me).

I pedrito, jo també signo!!!

Manel

Si amb el teu metre trenta-cinc centimetres d'alçada no pots intimidar a ningú....

Eh!! però que tot això és amb molt de carinyo!!

Anònim ha dit...

Em sembl lamentable que un pobre noi de la casi format als carrers de la nostre ciutat, Vallgorguina, rebi un tracte tant insultant. Aqui a la seu del nostre club de fans a Sant Boi em notat una baixa en la seva autostima, ja no ´´es capaç de fer rs sol, porta volquers a les nits perque desde fa dies es fa pipi i caca a sobre., ha deixat de mnjar i la seva salut física i mental ha deteriorat...

Si us plau, deixeu-lo estar com és i si cal deixeu-lo marxar gratis. Us ho demanem per favor


CFP (Club de Fans de Pedrito)
C/ centre hospitalari s/n
0987 Sant Boi de Llobregat


Visites: