U.S. CORRÓ D'AMUNT 3 - F.C. VALLGORGUINA 1

Posted on/at dilluns, de febrer 28, 2011 by FCVALLGORGUINA

Els vallgorguinencs ahir es van desplaçar a Corró d'Amunt, un camp sempre difícil, més petit que el de Vallgorguina, i contra un equip incòmode que ocupa la quarta posició de la taula. Tot i això, i amb alguna modificació tàctica per tenir més efectius davant, els vallgorguinencs van saltar al camp amb el convenciment que podrien treure un bon resultat en aquest camp d'on s'han escapat pocs punts aquesta temporada.

Després del minut de silenci per les recents defuncions de familiars de jugadors, el Sr. Risueño va ordenar l'inici del matx que, en els primers compassos va ser totalment dominat pels visitants, arribant a gaudir Hamster de dues ocasions claríssimes d'u contra u enfront del porter que no va acabar de definir. Els vallgorguinencs ofegaven la sortida de pilota dels locals, la recuperaven molt ràpidament i es presentaven amb perill a l'àrea local, però sempre fallant en la darrera passada o en la rematada a porteria.

Poc a poc, però, els locals van anar estirant línies i penjant pilotes a l'esquena de la defensa verd-i-blanca, arribant a tenir a peus del seu davanter dues claríssimes ocasions de gol que va fallar quan la graderia ja cantava el gol. El Vallgorguina anava perdent terreny de mica en mica, i ja no arribava tant clarament a davant, però el Corró tampoc sabia definir les seves ocasions i així es va arribar al final dels 45 minuts amb empat a zero al marcador, però amb bones sensacions.

A la segona part la cosa va canviar. Els vallgorguinencs van sortir decidits a pel partit i van començar a gaudir d'ocasions clares fins que en el minut 65, Guichen que havia entrat per Hamster, controla una pilota a tres quarts de camp i des d'allà li fa una preciosa vaselina al porter que, tot i que arriba a tocar-la, acaba fent pujar el 0 a 1 al marcador. Però tot i que les coses es posaven molt bé pels verd-i-blancs, llavors, i encara no se sap perquè, aquests van desaparèixer del camp. Els darrers 25 minuts de partit van ser bojos. El Vallgorguina va perdre el control del partit i el Corró va saber aprofitar-ho per empatar al minut 75 en una jugada de córner en què un dels jugadors que havia pujat a rematar, havent-se quedat sol al segon pal, rep la pilota després d'un rebuig defectuós de Fideu i la col·loca on no hi pot arribar Tong-Po. El lastre d'aquest gol es fa més pesant pels visitants i tres minuts després, el central engalta un fort xut des de 40 metres que Tong-Po no pot aturar. Minut 78 i el marcador s'havia girat en contra dels vallgorguinencs. Tot i així, Paxho i Muñequeras que no dónen crèdit al que han vist en tres minuts, opten per posar més efectius davant per veure si es pot empatar. Muten, Pelusa, Guichen i Sonrisas gaudeixen d'ocasions però no acaben en gol, unes vegades per aturada del porter, d'altres perquè la sort no acompanya i la pilota surt a un pam del pal. El Corró es defensa com pot, comença a perdre temps, fins que finalment, al minut 92, el porter local serveix de porteria llarg, Negro la pentina per a Tong-Po que ja estava a mitja sortida i el desastre es consuma amb el 3 a 1 definitiu.

Mal resultat, mal partit dels vallgorguinencs i novament es perd una oportunitat d'or de poder escalar en la taula classificatòria.

L'11 de Pacho i Muñequeras: Tong-Po, Wampyxanco, FDS, Negro, Ru-Màrius, Fideu, Muten, Longaniza, Pelusa, Hamster i Vespino. A la banqueta, prenent el sol: Cristombal, Guichen, Zambrotta, Orchatas i Sonrisas.

Jugador Estrella-Damm del partit: Wampyxanco.

15 Figaro CD 5

La pròxima jornada és el dia 13 de març, doncs el proper cap de setmana es fa l'habitual descans de Carnestoltes. Ens visitarà el penúltim classificat, un equip que, tot i la seva classificació, és molt millor del que demostren els seus números. Al seu camp es va empatar a un in extremis... Esperem que el bon joc i esforç de l'equip de les darreres jornades (sense comptar aquest passat diumenge) tornin i que puguem aconseguir tres punts a casa d'una vegada. Força Vallgor!!!