F.C. VALLGORGUINA 3 - C.E. SANT CELONI "B" 1

Posted on/at dijous, de febrer 10, 2011 by FCVALLGORGUINA

En primer lloc, demanar disculpes a tots els meus seguidors per no haver pogut fer la crònica del desastrós 0 a 5 contra els Fpenix de Granollers, sobretot als amics de l'Actualitat, que només van poder posar el resultat al diari, sense fer el "cortar/pegar" habitual (amb tot el carinyu, jejeje). Tampoc hi havia massa cosa a dir, amb un 0 a 5!!!

Escarmentats per la dolorosa derrota de la jornada anterior, els vallgorguinencs es van presentar més aviat del que és habitual per concentrar-se en el derbi contra un Sant Celoni que es troba en la zona noble de la classificació. Maturana no va haver de motivar gaire els seus deixebles, doncs el Sant Celoni ja és un motiu més que suficient perquè els verd-i-blancs surtin al 200%.

El partit va ser totalment controlat de principi a fi pels locals, que no van tenir cap problema en defensa i que van saber aprofitar les seves oportunitats en atac. Tot i les baixes que pateixen des de principi de temporada, i presentant una defensa de circumstàncies, els Wampyxanco, FDS, Zambrotta i Orchatas van fer un partit fantàstic, essent iexpugnables durant els 90 minuts. Al centre del camp, Fideu en tot moment fou amo i senyor de la seva zona, molt ben ajudat per Txaian, Muten i Guichen, que treien la pilota amb criteri cap a l'atac perquè Hamster i Vespino intentessin finalitzar alguna jugada.

Tot i que el gol no arribava, els locals no es van desesperar i van saber anar madurant el partit fins que al minut 36, Guichen aconsegueix amb una fantàstica rematada de cap a la centrada de Muten d'una falta lateral, fer pujar l'1 a 0 al marcador amb el que s'arriba al final de la primera part. Pelusa entra per un Hamster que es va buidar durant els primers 45 minuts just en començar el segon període.

Els locals surten un pèl adormits i fruit d'una falta arran d'àrea que Tong-Po no encerta a aturar, el filial celoní empata el partit quan només es porten 10 minuts de la segona part. Els locals, lluny d'enfonsar-se com els ha passat en moltes ocasions, s'aixequen del cop que suposa l'empat i quan no han passat ni  5 minuts de l'empat, novament Guichen en una jugada "a l'anglesa", remata de cap un servei llarg de porteria de Tong-Po avançant-se al porter visitant i estableix el 2 a 1.

Els canvis es van succeint, i Maturana dóna entrada a Longaniza, Momia i Ru-Mànius. A falta de 15 minuts, Guichen és objecte de falta al lateral de l'àrea gran del C.E. Sant Celoni i el free-kick és llançat per Pelusa directe a porteria, establint el 3 a 1 que va ser definitiu.

L'11 de Pacho i Muñequeras: Tong-Po, Wampyxanco, FDS, Zambrotta, Orchatas, Fideu, Muten, Txaian, Guichen, Vespino i Hamster. A la banqueta: Longaniza, Ru-Mànius, Pelusa i Momia.

Jugador Estrella-Damm: Guichen i Zambrotta.

Difícil despalçament aquesta setmana al camp d'un altre filial que està quallant una gran temporada, el Vilamajor "B". Hem de demostrar que som capaços de mantenir un ritme de joc i de resultats positius per acabar la lliga el més amunt possible. Ànims a tots!!! Força Vallgor!!! Fredddd, Uhhhhh!!