F.C. VALLGORGUINA 1 - C.D. FIGARÓ 1

Posted on/at dimecres, de febrer 23, 2011 by FCVALLGORGUINA

En primer lloc i abans de començar la crònica del partit, aprofitar aquestes quatre ratlles per donar el nostre més sentit condol a la família Ferrer per la defunció del familiar ocorreguda el mateix diumenge de matinada. Tot el club, jugadors, cos tècnic i directiva us acompanyem en el sentiment en aquests moments. Ànims FDS i Placas!!

Dit això, i amb aquestes dues importants baixes de darrera hora en la convocatòria, més tres jugadors més que no van poder comparèixer per diferents raons, els locals del Vallgorguina es presentaven al partit "trampa" contra els figaronencs amb dotze jugadors efectius, dels quals dos estaven de baixa, un feia un parell de mesos que no entrenava, etc., és a dir, en quadre.

Tot i això, els "12 del patíbul" sortien al camp amb moltes ganes i il·lusió de donar, d'una vegada, una bona sensació als aficionats que es van atansar al Municipal de Vallgorguina. Pacho, degut a les circumstàncies, va haver de fer mans i mànigues per fer un onze que fos equilibrat en totes les línies del camp, però novament la manca d'encert de cara a porteria va fer que s'acabessin perdent dos punts davant del cuer.

La primera part va començar amb un Vallgorguina valent, buscant i assetjant la porteria del Figaró, tenint la possessió de la pilota i arribant en tres ocasions per a poder encetar el marcador, però estavellant-se amb el porter visitant, que va fer bones intervencions a xuts de Longaniza i internades de Pelusa. Tot i el domini clar del Vallgorguina, els figaronencs es van anar estirant tímidament, sense arribar amb cap perill a la zona de Tong-Po en tota la primera part.

En la segona part, els jugadors tocats del Vallgorguina van començar a acusar l'esforç fet durant la primera part. Longaniza estava fós al mig del camp i Negro entre la febrada i els deliris que aquesta li provocava, deambulava pel camp com un pollastre sense cap. Per si això no fos poc, quan es portaven jugats 10 minuts de la represa, un figaronenc comet una falta sobre Fideu que queda estirat al camp demanant assistència i, mentre els jugadors del Vallgorguina reclamen a l'àrbitre la falta, els figaronencs continuen la jugada sense tirar la pilota fora, aprofitant el desventatge numèric per avançar-se al marcador en una jugada molt poc esportiva, que va provocar que els ànims s'escalfessin una mica, sobretot amb la celebració del gol per part del jugador número 5 del Figaró, un nano que tot i les seves limitacions mentals, s'ha integrat força bé en aquell equip.

Amb Fideu recuperat i treient forces de flaquesa, els vallgorguinencs tornen a la càrrega començant novament a generar ocasions de gol fins que finalment, quan faltaven 20 minuts per finalitzar el partit, Pelusa, que va bregar al mig del camp mentre va poder com quan tenia 20 anys, és a dir, fa 20 anys, és objecte de penal claríssim, que Txaian (hereu dels nervis d'FDS) transforma perfectament enganyant el porter. D'aquí fins el final del partit, el Vallgorguina dominant el joc i fallant ocasions. En conclusió, dos puntets que marxen del Municipal de Vallgorguina i que, de ben segur, es trobaran a faltar i molt a final de temporada.

L'11 de Pacho i Muñequeras: Tong-Po, Wampyxanco, Muten, Negro, Ru-Màrius, Fideu, Longaniza, Txaian, Pelusa, Hamster i Momia. A la banqueta, convocat a les 11 del matí d'urgència i amb esguinç de lligament del genoll, Vespino.

El jugador Estrella-Damm: Els 12 del patíbul, tots mereixeu el reconeixement per donar la cara en una jornada complicada, amb un rival que venia escaldat de la primera volta, especialment: Negro, per jugar 90 minuts amb aquella febre conillera; Longaniza per jugar 90 minuts, excatament els mateixos que porta entrenant; Vespino, per venir a última hora després de trucar-lo que ens faltava gent i amb un esguinçde lligament dels genolls; Ru-Màrius, per lesionar-te al minut 65 i aguantar fins el 90 com un campió; Wampyxanco, per jugar tot i la teva crítica i sagnant erosió de pell del genoll; i els altres, per confiar entre nosaltres, donar la cara sabent com anàvem i aconseguir un punt. I finalment, Pacho i Muñequeras, que veient el que hi ha, segui confiant cegament en nosaltres. El diumenge vam demostra què és ser un EQUIP! Tots a una!!!

RESULTATS

Ramassa AE 0 - 1 Inacsa CD

Les Faldes UE 0 - 8 AE Ametlla
America G Fenix CF 1 - 2 Corro D´amunt US
Vilamajor FC 0 - 3 Sant Celoni CE B
Bigues CE 0 - 1 Olimpic La Garriga B
LLinars CE B 5 - 0 Celtic Franqueses
Vallgorguina FC 1 - 1 Figaro CD
Descansa Peña Los Amigos CF

CLASSIFICACIÓ
1 AE Ametlla 50
2 Inacsa CD 45
3 Peña Los Amigos CF 38
4 Corro D´amunt US 33
5 America G Fenix CF 31
6 LLinars CE B 30
7 Sant Celoni CE B 28
8 Vilamajor FC 28
9 Olimpic La Garriga B 24
10 Bigues CE 23
11 Vallgorguina FC 22
12 Les Faldes UE 18
13 Ramassa AE 16
14 Celtic Franqueses 13
15 Figaro CD 5

Finalment, pels frikis que ho vulguin veure, a l'enllaç que teniu a la columna dreta de "Televisió de les Franqueses", si hi entreu hi ha un vídeo-resum del partit entre el Celtic de les Franqueses i el Ramassà.
 
La setmana que ve visita molt complicada al camp del 4rt. classificat, el Corró d'Amunt. Esperem poder anar amb un equip en condicions i obtenir 3 punts que ens enganxarien amb la mitja taula definitivament. Força Vallgor!!!!

3 comentaris:

PaCho ha dit...

A principi de pre-temporada vaig dir que cada jugador era important pel vallgorguina. Ho mantinc: jugui qui jugui, si juga amb ganes i ho dóna tot, no té res a envejar al seu company. Sé que ens fa falta resultats, i em comprometo a millorar-ho des d'ara. vosaltres feu-ho també, el club guanyarà. segur.
anirem a visitar al Corró per sumar 3 punts, que ningú no ho dubti!!

SJ9 ha dit...

Per part meva, sabeu que el Vallgorguina pot comptar amb les meves ganes de jugar (això mai es perderà per molt que pasin els anys), i el meu compromís amb el club tant en partits com, sobre tot, en els entrenaments. FORÇA VALLGOR, HOSTIA!! (perdoneu, però algú ho havia de dir) Chicos, Chica: a per el Corró!!

Anònim ha dit...

FELICITATS pel puntet tret, sempre és millor sumar un que res, així que ànims, a veure si la setmana que ve sumem tres.

De tot el comentari em quedo sobretot amb l´esforç que va fer Wampychanco per jugar noranta minuts amb la cama oberta en canal!

...i merci pel condol i pel suport rebut
placas


Visites: