LES FALDES 0 - F.C. VALLGORGUINA 1

Posted on/at dilluns, de gener 17, 2011 by FCVALLGORGUINA

El passat dissabte a la tarda es jugà el darrer partit de la primera volta d'enguany, un partit amb dos rivals que es trobaven separats per només dos punts en la classificació, en les darreres posicions i amb moltes necessitats de puntuar. Des del primer moment es veié clarament un Vallgorguina amb moltes ganes de guanyar el partit, amb molta intensitat, però que no jugava amb el cap fred i per això, queia molt en la precipitació. No obstant això, les oportunitats més clares sempre van ser dels visitants que si haguessin tingut una mica més de fortuna de cara a porteria, ja haguessin pogut marxar a la mitja part amb algun gol al seu caseller.

L'equip local, tot i això, també va gaudir de les seves oportunitats, però entre Tong-Po, Negro, FDS i la resta de la defensa sempre van aconseguir desfer les poques ocasions que van generar els de Sant Pere de Vilamajor. A la segona part, el Vallgorguina va sortir encara amb més força i, tot i que es generaven moltes ocasions a davant, ni Pelusa ni Momia les definien. Mentrestant, gran partit de Fideu en la posició de mig centre on sembla que porti jugant des que tenia 15 anys, donant bona sortida a la defensa, recolzant als seus companys del centre del camp i posant bones pilotes a davant. Sonrisas, Negro, FDS i Orchatas van estar incommensurables i, prova d'això, és que es va deixar la porteria a zero. Muten encara arrossegava molèsties i no va fer el seu millor partit, igual que Pelusa (són dos jugadors que comencen a acusar la seva avançada edat), i Tonyina, que va jugar segurament el seu darrer partit amb la disciplina verd-i-blanca, va donar-ho tot durant els 96 minuts de partit, va fer un desgast físic digne d'elogi. Panotxa en posició de mitja punta va passar un pèl desaparcebut, però quan la va tenir va fer gala de la seva tècnica depurada i va provar en diverses ocasions rematades des de la frontal de l'àrea. Durant la segona part es van produir els canvis que van ser definitius per aconseguir la victòria: van entrar Ru-Màrius per Muten, Hamster per Pelusa, Vespino per Panotxa, Zambrotta per Orxatas i Cristombal per Fideu. Pacho, veient que faltava pólvora a davant, va posar tota la carn a la graella i va fer sortir Vespino i Hamster, renunciant a un mig i posant tres atacants, opció tàctica que va resultar positiva, ja que Hamster va "caçar" una pilota al minut 87, i la va rematar amb tant d'efecte que quan tothom pensava que no entraria a porteria, després de tres bots, l'efecte va sortir i la pilota va entrar mansa, tendra, fina al fons de la xarxa.

Tot l'equip es va fer una pinya amb Hamster, un jugador que marca un gol cada 6 anys. Ja li diuen el "Cometa Halley" del futbol, perquè passa un cop cada molts anys. En aquesta ocasió va servir per endur-nos uns treballats 3 punts d'un camp difícil i d'un rival directe a la classificació, en un partit no massa bo en el que només va destacar el bon resultat assolit, deixar la porteria a zero i que Hamster fes gol...

L'11 de Pacho i Muñequeras: Tong-Po, Sonrisas, FDS, Negro, Orxatas, Fideu, Muten, Tonyina, Panotxa, Momia i Pelusa. A la banqueta, a punt per revolucionar el partit: Zambrotta, Hamster, Vespino, Cristombal i Ru-Mànius. Recolzant l'equip a la graderia: Estivi Guonder, Krusty, Pedrito de Can Puigdemir, Guichen i Wampyxanco.

Jugador Estrella-Damm de l'equip: Hamster. 



RESULTATS

Les Faldes UE 0 - 1 Vallgorguina FC

Ramassa AE 6 - 0 Figaro CD
Olimpic La Garriga B 4 - 2 Celtic Franqueses
Inacsa CD 0 - 2 AE Ametlla
Peña Los Amigos CF 2 - 1 Sant Celoni CE B
LLinars CE B 4 - 4 America G Fenix CF
Bigues CE 7 - 0 Corro D´amunt US
Descansa Vilamajor FC

CLASSIFICACIÓ

1 AE Ametlla 38
2 Inacsa CD 32
3 Peña Los Amigos CF 30
4 Vilamajor FC 24
5 LLinars CE B 22
6 Sant Celoni CE B 22
7 Olimpic La Garriga B 21
8 Corro D´amunt US 21
9 Bigues CE 19
10 America G Fenix CF 17
11 Vallgorguina FC 15
12 Ramassa AE 15
13 Les Faldes UE 14
14 Celtic Franqueses 9 
15 Figaro CD 4

Diumenge que ve primer partit de la segona volta contra el filial del Llinars. Importantíssim sortir concentrats i continuar sumant punts per sortir del pou. Tots junts ho assolirem. Força Vallgor!!!!

7 comentaris:

SJ9 ha dit...

En la crònica no s'ha mencionat el "paradón" de Tong-Po en el min91., que va ser tant o més important que el golàs den Clanx!!
A banda d'això, felicitar a TOT L'EQUIP. Crec que va ser un partit super treballat i que ens vàrem merèixer la victoria.
Ara, a preperar el derbi contra el Llinars (quines ganes els hi tinc.No ho saveu prou!) i que la victoria del dissabte no sogui un miratje.
PD: Felicitats Hamster!!!

Anònim ha dit...

FELICITATS! bueno sha trencat la ratxa negativa de resultats,a veure si encadenem uns quants resultats positius i fem una segona volta millor.

placas

Waterboy ha dit...

Cometa Halley... molt bona aquesta, Volem premi pel cronista!!!!!
Felicitats família!!!!!

PaCho ha dit...

EQUIP,felicitats a tot el conjunt per la victòria i els 3 punts que vem guanyar. L'esforç fet aquestes vacances ha tingut premi. de futbol no se'n va veure gaire, però l'actitut i les ganes de guanyar també compten!!ara, sou vosaltres els qui heu de seguir confiant amb tots els jugadors, nosaltres ja fa temps que ho fem!!
ah, i portem NOMÉS 15 puntets, i recordeu que no hem guanyat la champions... ENCARA QUEDA MOLT CAMI PER FER,
a seguir treballant, com s'entrena es juga

FCVALLGORGUINA ha dit...

En Clanx passa més ràpid que el "Cometa Halley"... ara només hem d'esperar el mes de gener de l'any 2017 perquè es tornin a alinear els astres i Hamster ens regali un nou gol al seu compte golejador!!!

Fora conyes, un dels jugadors que pel seu esforç constant es mereixia aquest premi i sentir-se important!!! 3 clanxi-punts al sarró, i ara a pel Llinars!!!

Força Vallgor!!!!

icarus ha dit...

Felicitats equip per la victòria!!!
Important deixar, per primera vegada, la porteria a 0. Suposo que això reforçarà l'esperit defensiu de l'equip i, sobretot, al porter i defensa que guayaran en confiança.
Esperem no tenir Clanxet's-dependència en els propers partits...
Repte: seguir sumant per posar-nos amb el grup mig-alt de la classificació.

Enhorabona i a seguir treballant!

FDS ha dit...

Esperem que aquesta victòria ens serveixi per motivar-nos més i no ens relaxem, que si no ja sabem el que passa...
Molt bona actitut la del dissabte i per fi recompensada amb els 3 punts!!!!
A seguir endavant Vallgor!!


Visites: