Les Brigades Verd-i-Blanques afinen les seves VUVUZELES!

Posted on/at dilluns, de gener 24, 2011 by FCVALLGORGUINA

Pedrito de Can Puigdemir, nou cap de les brigades ved-i-blanques del F.C. Vallgorguina, ha decidit composar una cançó per a poder animar els jugadors del club durant el transcurs dels partits. En aquests moments està meditant introduir unes veus femenines per composar algun tipus de càntic xenòfob que el pugui fer més agressiu.

Veient que la seva carrera com a futbolista està més aviat condemnada al fracàs, Pedrito s'ha apuntat ara a classes de solfeig, composició i flauta travessera. En la primera classe li van dir que la flauta es bufava, que no s'havia de xupar, però vaja, entre les seves vuvuzeles i el xandall oficial amb què ha estat obsequiat pel club per a poder sentir-se un més de l'equip, aquest home promet moltes tardes d'alegria pels camps de tercera regional.

Força Pedritooooo!!!

12 comentaris:

SJ9 ha dit...

jajajajajaja. Vaia crack estàs fet Pedritu!!!

Pelusa ha dit...

Que fitxi ja!!! un juvenil així i pel preu que ens el deixen no el trobarem enlloc!!!

Tot i això,a partir d'ara haurem d'anar amb espinilleres a entrenar, jejejeje!!

FDS ha dit...

Amb aquest tiu desgravaríem i tindríem alguna subvenció més...però en el fons és bon xaval!!!!!jaja

Anònim ha dit...

Aquest hauria de ser el nostre reforç dhivern!!

..Ara que si per cada melodia s´ha de fotre sis birres potser al final ens sortirà car i tot.

placas

muten ha dit...

Jo recomano que perquè vagi agafan
confianza i pugui tenir minuts l´hauriem de cedir un parell d´anys com a mínim per algun equip de rusia o islandia. Ell apendrà i nosaltres ens estalviarem surtir amb camilla d´entrenu.

Waterboy ha dit...

Pedrito fitxa ja!!!!!!
I el ginecòleg i els seus dits també!!!!!!!
Amb tot i això m'afegeixo al comentari de placas, que si hem de pagar 6 cerveses per cada "sonata" ens sortirà una mica elevada la seva fitxa...

Anònim ha dit...

PELUSA: Ets una gran persona i millor.... fill de la grandissima puta que he conegut mai. Gracies amic per publicar aquests moments intims.

FDS: He estat mirant i les subvencions no son acumulables. Com que ja tenim la de'n clanx per disminució fisica i la de'n terri per disminució mental... amb ni no aconseguirieu gaire pasta. (com diu en pacho... "no serveixes ni per portar el peto")

PLACAS: Tens raó. Faré fitxa de central amb tu per tenir una defensa "TRENCADORA". Així el Vallgorguina acavarà amb 9 sempre.

MUTEN: He estat mirant el video de la jugada... i ni et vaig tocar. Piscina total molt treballada...

WATERBOY: Si ser WATERBOY ja es lamentable fitxar per Vallgorguina per fer de "bufon" es lo pitjor que li pot passar a algú... Però que hi farem...


GRACIES A TOTS PELS ANIMS.... Ens veiem avui a l'entreno. Amb una mica de sort en Pacho em posa de central i puc trencar unes quantes cames.

PEDRITO DE CAN PUIGDEMIR.

Anònim ha dit...

Pedrito president, Vallgorguina independent!!!

Anònim ha dit...

Váyase usted señor Pedrito, váyase...

PaCho ha dit...

Pedri,com a entrenadaor del 1r equip del fumbol clup vallburguina t,haig de defensar publicament:quan vas arribar el mes rodo q havies vist era una tapa de truita de mongetes i avui dia el mes rodo q reconeixes es una pilota de futbol america!!!
Vas progressant xaval, la setmana q ve t,ensenyarem q en el futbol no existeixen les faltes personals...

Sonrisas ha dit...

Jo voto pequè pel proper cap de setmana porti el seu equip de música durant el partit. Jo porto el micro i l'amplificador!!!Només una cosa...Pedri tu no tienes ritmo!!

Soci Num.1 ha dit...

JAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJA!!! "Fumbol Clup Vallburguina" BONISSSSSSSIIIIIIM!!!!


Visites: