C.E. LLINARS "B" 2 - F.C. VALLGORGUINA 3

Posted on/at dilluns, de gener 24, 2011 by FCVALLGORGUINA

Partit important el que jugaven ahir al matí els verd-i-blancs al camp del C.E. Llinars "B", un equip que havia deixat molt bones sensacions a la primera volta, però que per diverses circumstàncies, havia anat baixant el seu rendiment a mida que avançava el campionat. Els vallgorguinencs es presentaven a Llinars amb la intenció de posar punts pel mig respecte els equips de la cua i apropar-se a les posicions de mitja taula cap amunt. Maturana no es va presentar a la convocatòria del primer equip i, de ben segur, serà expedientat pel club per la seva falta de compromís en anteposar la família al club. El municipal de Llinars no ha estat, històricament un camp propici pels verd-i-blancs, però aquest diumenge les coses havien de canviar.

Muñequeras decidí un onze titular amb algunes novetats, però amb la clara intenció de què els vallgorguinencs tinguessin la possessió de l'esfèric per a poder aconseguir la victòria. Tot i les bones intencions de tots els jugadors a l'escalfament i a la xerrada prèvia al partit, el fred siberià de Vallgorguina va afectar els seus jugadors que van sortir gelats al camp. En uns primers deu minuts desastrosos, els verd-i-blancs no havien passat de mig camp, havien encaixat un gol i no hi havia mostres de què allò pogués tirar endavant. De mica en mica, però, Negro i FDS van anar agafant el ritme i van posar ordre en defensa, i uns magistrals Panotxa, Cristombal i Tonyina, es van fer els amos i senyors del mig del camp. Al quart d'hora de partit, el Vallgorguina ja havia escalfat i començava a tocar i tocar, amb calma, sabent que tard o d'hora arribarien els gols. Tot i això, els llinarsencs van fer el 2 a 0 al minut 25, el que va ser una nova gerra d'aigua freda pels visitants. Orchatas, que no va fer el seu millor partit, anava una mica perdut en la immensitat del terreny de joc de Llinars i Sonrisas no cabalgava la banda com en d'altres ocasions, no podent generar perill per bandes, el Llinars molt ben tancat desfeia una i altra vegada les jugades d'atac dels vallgorguinencs que només entraven pel centre.

Txaian, poc a poc, va anar agafant protagonisme a la mitja punta, però les passades que feia o no arribaven o eren desaprofitades per Momia i Pelusa, amb la pólvora no mullada, gelada. No obstant, els vallgorguinencs anaven apropant-se amb perill a l'àrea rival fins que al minut 44, una jugada trenada pel centre acaba en una pilota en profunditat de Pelusa per Sonrisas que centra de primeres a la frontal de l'àrea on Cristombal, de semi-xilena, l'engalta forta i ben dirigida cap a l'escaire de la porteria del Llinars col·locant el 2 a 1 al marcador.

Gol psicològic abans d'arribar al descans, moment en que Muñequeras comença a moure la banqueta, fent sortir Guichen per Momia. La segona part comença amb un Vallgorguina abocat a l'atac a la recerca dels tres punts fins que al minut 15 una bona centrada de Guichen és recollida per Tonyina a la frontal de l'àrea petita, control desorientat del migcampista que provoca un clar penal favorable als vallgorguinencs. FDS, nerviós com sempre, llença la pena màxima i empata el partit. En la mateixa jugada els locals es queden amb 10 jugadors, el que propicia que Muñequeras posi tota l'artilleria, fent sortir Vespino per Panotxa i fent recular ens les seves posicions a Txaian i Pelusa. Els següents minuts són un clar monòleg visitant en què només s'esperava que caigués el gol. Guichen ho aconsegueix amb una fantàstica vaselina des de 30 metres que fa impossible l'estirada del porter local. 2 a 3 i el Vallgorguina sentencia el matx. No obstant això, en els darrers compassos del partit, els locals, amb més cor i cames que cap, posen setge a la porteria de Tong-Po, que torna a salvar els mobles en un parell d'ocasions. Gran remuntada, excepcional resultat en un camp difícil, demostració de què tots els jugadors del planter són importants, endavant Vallgor!!!

L'11 de Muñequeras: Tong-Po, Sonrisas, FDS, Negro, Orxatas, Cristombal, Panotxa, Tonyina, Txaian, Pelusa i Momia. A la banqueta: Hamster, Muten, Vespino, Guichen i Ru-Mànius. Van acompanyar l'equip: Aitor-tilla, Estivi Guonder, Pedrito de Can puigdemir i senyora, Senyora Muñequeras i fills, Calaveras i "Águila Roja" Àlex.

Jugador Estrella-Damm: Cristombal.




RESULTATS

Olimpic La Garriga B 0 - 2 AE Ametlla
Ramassa AE 2 - 5 Corro D´amunt US
Les Faldes UE 0 - 0 Vilamajor FC
Inacsa CD 0 - 0 Peña Los Amigos CF
America G Fenix CF 3 - 2 Sant Celoni CE B
Bigues CE 2 - 1 Celtic Franqueses
LLinars CE B 2 - 3 Vallgorguina FC
Descansa Figaro CD

CLASSIFICACIÓ
1 AE Ametlla 41
2 Inacsa CD 33
3 Peña Los Amigos CF 31
4 Vilamajor FC 25
5 Corro D´amunt US 24
6 LLinars CE B 22
7 Bigues CE 22
8 Sant Celoni CE B 22
9 Olimpic La Garriga B 21
10 America G Fenix CF 20
11 Vallgorguina FC 18
12 Ramassa AE 15
13 Les Faldes UE 15
14 Celtic Franqueses 9
15 Figaro CD 4

Diumenge que ve retorn al municipal de Vallgorguina després de quasibé dos mesos... A casa ens hem de fer forts,aquesta segona volta tenim nou partits al municipal de Vallgorguina i no podem deixar escapar ni un punt. Ara toca l'Amèrica Fènix, un bon equip que ja vam guanyar a la primera volta, però que es troba amb nosaltres a les mateixes posicions. Un bon resultat ens suposaria seguir escalant en la classificació. Força Vallgor!!! Fred, UUHHHH!!!

9 comentaris:

SJ9 ha dit...

Gran crònica (com sempre). Mirant la clasificació, penso que tenim grans opcions de quedar entre els sis primers llocs, que ens donaria l'ascens de categoria per la temporada que vé. Sis equips seperats per només 4 punts. Crec que ès l'objectiu que ens hauriem de marcar d'ara fins a final de temporada. El partit del diumenge serà sergurament un dels més importats de la temporada on es calibrarà realment si estem en disposició de lluitar per pujar (encara que una derrota no seria definitiva, sí que ens treuria opcions d'ascens). Per últim, m'agradaria dir una cosa: hem de estar tots units per intentar cumplir aquest objectiu, tant si jugues 90 minuts, com si en jugues 10, TOTS som importants. Uns dies estaràs a la banqueta. D'altres, sortiràs de titular (jo sóc un exponet d'això). A NINGU li agrada jugar només 20 minuts, però el que MAI s'ha de fer ès negar-se a jugar veient com hi havia companys que no podien seguir per estar reventats. SOM UN EQUIP!!! FORÇA VALLGOR!!! Per cert: això de que si es queda entre els sis primers pujem de categoria per lo de la reestructuració de les divisions es cert, oi?? Perque si no ho ès, amb aquest comentari, quedo com un GILIPOYAS.

Pelusa ha dit...

Primer de tot, d'acord amb què la crònica és molt bona, per això la faig jo cada setmana.

Segon: No pugen els 6 primers... Pugen només els dos primers directament a la categoria que es dirà 3ra. Catalana. Em sembla que el 3r, 4t i 5è fan promoció. Però tampoc n'estic massa segur. Més val anar partit a partit.

Tercer: Comentaris al fet que un jugador o altre no vulguin jugar... això és una cosa amb què nosaltres, jugadors, ni hi entrem ni hi sortim. Si va passar això, abans d'opinar, cal saber les raons. Però l'únic que n'ha de saber les raons és l'entrenador, que prendrà una decisió o una altra. Els jugadors no hem de fer-ne res, que cadascú es sap les seves coses.

Tanco la polèmica aquí. Pacho i Muñequeras sabran les circumstàncies d'aquest afer, els altres a entrenar i jugar!!!

Anònim ha dit...

eske en clanxet preferia tocar-se a la banda k sortir, k hi farem...

SJ9 ha dit...

clanxet???? que te a veure en clanxet aki??? A en clax no me'l deixeu trankil, que ens va donar 3 clanxi-punts la setmana pasada!!

FDS ha dit...

A veure si després d'aquestes dues victòries agafem confiança (en totes les linees de l'equip) i ens comencem a creure que podem guanyar a qualsevol, que tant des del porter a la davantera tenim un molt bon equip!!!!!
Vinga vallgor que això ens motivi més per seguir lluitant i ana r per la victòria en cada partit!!!!

El Senglar Verd ha dit...

Primer partit de Muñequeras com a tècnic = 3 punts (100% efectivitat)

Amb Pacho 15 punts de 45 possibles (33,33% efectivitat)

A veure qui es negarà davant l'evidència!!! Que Maturana no arribi al dia dels enamorats només està a les mans del soci!!!

Al soci no se'l pot enganyar!!!
MATURANA DIMISIÓN!!! MUÑEQUERAS PIZARRÓN!!!!

Anònim ha dit...

Bon dia a tots,

En primer lloc, felicitar a tots per la victoria d'ahir, tot i que no va ser ni de bon tros el nostre millor partit!!

Nomes afegiré un comentari, clar i català amb noms i cognoms....

Soc en Manel Cosano, jugador que porta molts anys defensant la samarreta del Vallgorguina, aquest any també soc segon capità i membre de la junta directiva.

Crec que puc permetre'm la llicencia de demanar a tots els que penjen comentaris/opinions en el bloc siguin mes prudents amb els seus comentaris.

Aixo va pel Comentari que has fet Santi Jimenez on dius:

"Per últim, m'agradaria dir una cosa: hem de estar tots units per intentar cumplir aquest objectiu, tant si jugues 90 minuts, com si en jugues 10, TOTS som importants. Uns dies estaràs a la banqueta. D'altres, sortiràs de titular (jo sóc un exponet d'això). A NINGU li agrada jugar només 20 minuts, però el que MAI s'ha de fer ès negar-se a jugar veient com hi havia companys que no podien seguir per estar reventats. SOM UN EQUIP!!! FORÇA VALLGOR!!!

ESTIC FINS ALS COLLONS D'AQUEST TIPUS DE COMENTARIS ESCRITS AL BLOG!!!!

Podriem atribuir actituds reprotxables a molts jugadors en moments determinats, (incloent-me a mi també) però no m'agrada veure-les en un foro públic i menys feta per un company. I Santi, si no t'enrrecordes d'algunes de teves el proper dia que ens veiem farem memoria tots dos junts.

Per això US DEMANARIA UN FAVOR A TOTS: Si en algun moment considereu que esteu en disposició i amb el dret de denunciar/recriminar alguna actitud amb la que no esteu conforme o us disgusti ho feu directament als entrenadors o membres de la Junta Directiva.

Bé nois, dit això, ànims i a continuar amb la ratxa de resultats positius que hem iniciat i que esperem que sigui ben llarga

Anònim ha dit...

Primer de tot felicitar lequip pel la 2a victoria consecutiva, juagnt ve o malament al fianl lo important son els tres punts.

Segon, crec que va ser un error plantejar-se estar entre els 5 primers, crec que hem de pensar enguanyar el proxim partit i ja està.

Tercer la roba bruta es renta a casa i no en public.

i quart: el cronista és bo...però que no s´ho cregui que aqui el mes tonto fa poesia!

placas

PaCho ha dit...

Nois!!!felicitats x la 2a victoria!!!6 de 6 el 2011!!!ben fet,tots els 23jugadors ho esteu aconseguint,encara falta molt,pro tambe es cert q ja em fet un llarg cami.
Crec q el nostre blog es un mirall d',una manera de ser, una manera de fer i una manera de viure a vallgorguina,on per sobre d' tot sempre hi ha humor. Per tant,m jo com a mister,us podria maleir a tots per algun error q heu fet aquesta lliga,igual q podrieu haver fet vosaltres amb mi, pro no ho he fet.
No ho feu tampoc,si us plau!!les coses dolentes us les he dit en privat...o no??? I sempre us he defensat...o no??? Ara, l,opinio personal meva envers cada jugador es una altra cosa. Quan acabi la lliga, en parlarem. Com?? En privat
SEGUIREM TREBALLANT, que ningu ho dubti.
Felicitas cracks pels 3puntets
Ah,senglar verd, si no saps sumar,comprat una calculadora!!!la primera volta era de 42 punts,dagraciat!!!!


Visites: