BONES FESTES A TOTS!!!

Posted on/at dijous, de desembre 23, 2010 by FCVALLGORGUINA

Els jugadors del primer equip, la Junta Directiva, el Cos Tècnic, els fisioterapeutes, els encarregats de material, en Joan del Bar i tota la gent en general que conforma el FUTBOL CLUB VALLGORGUINA us vol desitjar un Bon Nadal a tots i una gran entrada d'any 2011 (segurament Guichen, Orchatas i Zambrotta entraran a fondu a l'any 2011...).

Imatges del Sopar de Nadal, promeses pel 2011 i altres bestieses de l'equip:

1.- MATURANA es menja els torrons, finalment, però amb el cul una mica apretat. Està construint la maqueta de patera de l'amic invisible.
2.- PEDRITO opta a la fitxa després de la seva frase, ja mítica, del sopar de nadal: "Morena, dame el teléfono de tu ginecólogo que lo llamo para chuparle los dedos!!!"
3.- MUÑEQUERAS té una pròrroga de la seva dona per sis mesos per seguir visquent a casa seva. De moment anirà omplint la peixera de Cardhu.
4.- MOMIA acaba l'any 2010 amb zero gols oficials al seu contador (això no sé si és notícia). EL DVD que li regalen serveix perquè aprengui futbol.
5.- HAMSTER acaba l'any 2010 amb zero gols oficials al seu contador (això tampoc ho és). Diu que aquest any plegarà (tampoc és notícia).
6.- ZAMBROTTA (també conegut com Sergio Gramos o El Senyor de los Gramillos) surt de festa però no de la seva lesió.
7.- ORCHATAS finalment va fer servir la dentadura de Drácula i ha promès més sang el 2011.
8.- GUICHEN encara està cantant Bonamusa es Cambiasso, segur que acabarà essent la cançó de l'estiu.
9.- LONGANIZA NOLO, després de retornar a Ramassà, ha dit que se'n va a esquiar fins el mes d'abril.
10.- NEGRO finalment va trobar la seva familia biològica gràcies a l'amic invisible.
11.- KRUSTY estarà davant la tele mirant la Eva Nasarre. Després vindrà a entrenar i ens farà una exhibició.
12.- WAMPYXANCO va aconseguir vendre dos plans de pensions i signar tres hipoteques a la discoteca Quatre de Sant Celoni, complint així els objectius de La Caixa i abandonant definitivament les genolleres.
13.- PELUSA va guardar la caixa plena de pèls que li va donar l'amic invisible i li va donar a Tonyina com a regal de despedida perquè es pugui fer ingerts al cap.
14.- SONRISAS i WATERBOY es van ofegar en orujo. L'últim que es sap d'ells es que navegaven per la riera de Palau...
15.- RU-MÀNIUS no sabia si robar a Placas o marxar amb ell en el cotxe patrulla directament.
16.- PLACAS, amb els ulls vidriosos, va posar la porra a sobre la taula tot i que ningú li va fer cas.
17.- FDS va estar tota la nit orgullós d'haver fet d'Isabel Gemio i haver propiciat que Negro retrobés la seva familia biològica.
18.- TONG-PO, després de la seva arribada triomfal saludant amb la mà oberta a tothom, va deixar anar una altra frase que passarà a la posteritat: "Camarero!! -Qué? - El Carrefour está cerrado!!! - Vamos pal Lidl, Lidl, Lidl!!!!" simplement, genial.
19.- VESPINO ara mateix està a la parra pensant que demà al vespre ha d'anar a entrenar.
20.- FIDEU després de rebre un kilo de material, ens farà una fideuà aquest 2011. Ho va prometre!
21.- TXAIÀN va intentar en diverses ocasions agafar les regnes del sopar, cantar el "Torero" i fer gresca i xerinola. Quan va veure Guichen i Zambrotta fent cagar el tió mentre cantaven "Flying Free", va veure que tot aquell percal se li havia escapat de les mans.
22.- MUTEN per fi va trobar unes lents de contacte que li serviran per passar les pilotes a jugadors del seu equip i deixar de regalar gols als contraris.
23.- PANOTXA fent de 5 tota la nit, repartint estopa a tots, i acompanyant a les dues delegacions: la del MAD de Llinars i la de QUATRE de Sant Celoni.
24.- CRISTOMBAL es va provar el tanga. Va veure que era la solució a la seva tendinitis.
25.- TONYINA mereix una menció especial després de dedicar-se tants anys a venir a Vallgorguina (que no és el mateix que jugar a Vallgorguina). Gràcies company per tots aquests anys de dedicació, saps que sempre tens reservat un lloc al club (necessitem algú per recollir pilotes a la riera)!!!



Es comprova fàcilment que la pèrdua de cabells és directament proporcional a la pèrdua de massa encefàlica.










Guichen tenia raó.... Es Cambiasso!!!

1 comentaris:

SJ9 ha dit...

Sense comentaris: sencillament, GENIAL!!!. Momés un petit incís: ¡¡¡Tinc un gol oficial, hostia!!!


BON NADAL!!!


Visites: