A.E. RAMASSÀ 2 - F.C. VALLGORGUINA 1

Posted on/at dilluns, de desembre 20, 2010 by FCVALLGORGUINA

El passat dissabte es va jugar el darrer partit abans de l'aturada nadalenca a les Instal·lacions Parroquials de LLerona contra el Ramassà, un equip veterà que sap de sobres a què juga i que s'endugué els tres punts en un partit igualat, com va sent habitual les darreres temporades en tots els partits que juguen aquests dos equips. El partit va iniciar-se puntualment sota la direcció del Sr. Risueño, un altre veterà de la categoria, gran àrbitre i millor persona, que es va desgastar físicament els 95 minuts de partit seguint la jugada de prop per jutjar imparcialment el matx.

Els primers 20 minuts van ser de domini visitant, arribant amb claredat a les inmediacions del porter local amb clares ocasions de passada de la mort que no eren introduïdes pels davanters. Tonyina va remata a porteria i un defensor la va treure a la ratlla de gol, Momia no va arribar pels pèls a una centrada de Pelusa, etc. i quan les coses semblava que anaven millor pel Vallgorguina, una acció desafortunada amb una pèrdua de pilota al centre del camp, acaba amb una jugada d'1 contra 1 amb Tong-Po, que no pot fer res per evitar l'1 a 0. Era el minut 26 i el gol cau com una gerra d'aigua freda pel Vallgorguina, que entra en una fase en què cedeix tot el domini al Ramassà que, amb pilotes llargues a l'esquena de Ru-mànius, Negro, FDS i Orchatas comencen a gaudir d'alguna ocasió amb el rival noquejat. Tot i així, el Vallgorguina arriba a la mitja part aguantant el resultat i amb el convenciment que a la segona es podrà remuntar el partit.

Tot just començar la segona part, quan no es portaven jugats ni cinc minuts, Pelusa recull una pilota a tres quarts de camp i en arribar a la frontal de l'àrea aconsegueix empatar el partit amb una mica de sort. El gol es celebra amb Tonyina, jugador que després de molts anys defensant els colors del Vallgorguina, es despedia amb aquest partit dels seus companys. La mala sort, però, es torna a fer pal·lesa amb el Vallgorguina quan cinc minuts després de l'empat, en una jugada confosa dins de l'àrea de Tong-Po, la pilota acaba al fons de la xarxa posant al marcador el definitiu 2 a 1. Des d'aquest moment fins el final, el Vallgorguina, amb més cor que cap, intenta empatar el partit com sigui, però sense sort, i els locals del Ramassà, fent gala de la seva veterania, es passen més minuts a terra que jugant a futbol per amarrar el resultat. Nova decepció pels verd-i-blancs, que a falta d'un partit per la primera volta, amb 12 punts, acaben a la zona baixa de la classificació després d'un inici prometedor de temporada, però que entre baixes, lesions i sancions s'han vist relegats a les darreres posicions.

Ara només ens cal esperar que l'any nou es porti una mica més de sort per escalar en la classificació treient bons resultats, sobretot a casa on s'han de jugar més partits que aquesta primera volta.

L'11 de Pacho i Muñequeras: Tong-Po, Ru-Mànius, FDS, Negro, Orchatas, Placas, Muten, Tonyina, Txaian, Momia i Pelusa. A la banqueta: Panotxa, Wampyxanco, Sonrisas, Hamster i Longaniza.