CELTIC LES FRANQUESES 1 - FC VALLGORGUINA 1

Posted on/at dilluns, de novembre 08, 2010 by FCVALLGORGUINA

Tarda freda a Llerona on mentre s'estava jugant el mundial de Fórmula 1, els vallgorguinencs sortien al camp parroquial de la ciutat lleronina amb la intenció d'emportar-se els 3 punts. Aquest camp ja va ser talismà l'any passat, on quasibé es van fer més punts que a casa, però la desconeixença de l'equip local, que és nou a la categoria, va ser un hàndicap que va portar de corcoll als vallgorguinencs durant quasibé tota la primera part.

Només es portaven 4 minuts quan Tong-Po va evitar amb una gran aturada el que podia haver estat el primer gol local. Els verd-i-blancs anaven a la deriva front un equip jove, que pressionava molt i que jugava amb un 4-3-3 que tàcticament deixava molt asfixiats als jugadors de Pacho, que no veien la manera de sortir amb lapilota jugada des del darrere. Tot i així, el FCV va arribar un parell de vegades clarament, però Guitchen no va acabar de definir. Els locals s'anaven fent els amos del partit fins que en el descompte de la primera part, una pilota llarga a l'esquena de la defensa era aprofitada per un davanter local per avançar-se a la sortida de Tong-Po i col·locar l'1 a 0 al marcador.

La segona part va ser una altra història. El Vallgorguina va sortir a per totes i els locals, a mesura que passaven els minuts, anaven acusant el desgast físic que havien fet durant la primera part. Tot i això, un gran xut dels locals es va estavellar al pal quan es portaven 5 minuts de la represa, essent l'última ocasió clara de què van gaudir en tot el partit. Els visitants s'anaven creixent i van acabar dominant clarament el partit. Només l'àrbitre, molt casolà i amb una sèrie de targetes molt riguroses als jugadors del Vallgorguina, semblava que podia frenar la remontada dels verd-i-blancs. Txaian va finalitzar una bona jugada, però el pal va impedir l'empat al quart d'hora de la segona part. Tot seguit, expulsions (injustes) de Placas i Cristombal, junt amb l'expulsió d'un jugador local, que feien encara més èpica la remontada del Vallgorguina.

Els darrers minuts van ser d'infart, ocasions clares de Guitchen i Vespino, que no van finalitzar en gol, el Vallgorguina totalment volcat a sobre la porteria local amb dos jugadors menys i, finalment, justa recompensa al minut 95, quan FDS penja una falta des de camp propi a la frontal de l'àrea, els defenses locals fallen i li deixen franca a Guitchen que bat el porter en la darrera jugada del partit. 1 a 1 i repartiment de punts en un partit que torna a passar factura als vallgorguinencs per un arbitratge nefast i poc imparcial a l'hora de mostrar targetes.

L'11 de Pacho i Muñequeras: Tong-Po, Sonrisas, FDS, Cristombal, Orchatas, Placas, Muten, Panotxa, Txaian, Hamster i Guitchen. Escalfant banqueta: Tonyina, Momia, Zambrotta, Vespino i Ru-mànius.



Txaian va fer un bon partit enllaçant la mitja i la davantera verd-i-blanca, però li va faltar sort de cara a porteria.

Jugador Estrella Damm: Guitchen


RESULTATS

Olimpic La Garriga CF B - descansa
Inacsa CD 3 - 1 Les Faldes UE
Atmetlla Asociacion Esp 5 - 1 America G Fenix CF
Sant Celoni CE B 3 - 1 Figaro CD
Bigues CE 0 - 1 Ramassa AE
Peña Los Amigos CF 2 - 1 LLinars CE B
Celtic C Les Franqueses 1 - 1 Vallgorguina FC
Corro D´amunt US 3 - 2 Vilamajor FC

CLASSIFICACIÓ

1 Atmetlla Associacio Esp 16
2 LLinars CE B 14
3 Inacsa CD 13
4 Peña Los Amigos CF 13
5 Vilamajor FC 12 
6 Corro D´amunt US 12
7 Vallgorguina FC 11 
8 America G Fenix CF 10 
9 Sant Celoni CE B 10 
10 Olimpic La Garriga CF B 9 
11 Celtic C Les Franqueses 6
12 Bigues CE 4
13 Ramassa AE
14 Les Faldes UE
15 Figaro CD 1

Diumenge que ve ens visita el líder al municipal de Vallgorguina, una molt bona ocasió perquè l'afició s'emporti una bona imatge. L'A.E. Ametlla encara està imbatut aquest any, però l'infern verd de Vallgorguina serà sí o sí la seva primera ensopegada d'aquesta temporada.
 
RECORDEU QUE DIMARTS ÉS EL DARRER DIA PER APUNTAR-SE AL DINAR DE GERMANOR QUE FAREM JUST DESPRÉS DEL PARTIT!!!
 
FORÇA VALLGOR!!!! FRED, UUUUHHHH!!!!

10 comentaris:

PaCho ha dit...

equip!!felicitats pel puntet esgarrapat als darrers segons!!Personalment, crec que els locals van posar el joc i l'intensitat i nosaltres vem posar els xuts a porta i la il.lusió. hi han moltes coses que millorar, moltes, però el que no puc negar és l'entrega dels 16 jugadors que van jugar ahir.
AVIS:encara no hem fet cap convocatòria amb cara i ulls, i som, de moment, 22 fitxes.Ara vénen uns partits molt complicats, EL VALLGORGUINA US NECESSITA A TOTS!!

SJ16 ha dit...

Orgullós de formar part d'aquest grup. Ahir vàrem demostrar que sóm un EQUIP. La pinya que es va fer amb el gol de l'empat demostra la implicació de tots en portar al Vallgorguina al més amunt posible. Força Vallgor!!!

SJ16 ha dit...

Ja podriem fer una mica de fotoshop i colocar unes grades en el fons de la foto d'en Txaian.

Anònim ha dit...

Si de fet l´entrega crec que en tots els partits hi és; falta algo, sort, precissió en les pasades, finalitzar jugades... falta algo que ens acabi de donar la solidesa per guanyar partits... però ho trobarem, de moment som capaços de donar guerra qualsevol i més endavant partits com els d´ahir els guanyarem!!!
força vallgor.!!!

pacas

Pelusa ha dit...

Sempre diuen que la sort no s'ha d'esperar, que s'ha de buscar, i aquest any, si seguim així, les coses pinten bé... Ja no som aquell equip que abaixava els braços després del primer gol en contra, lluitem tots junts fins l'últim minut, com ha de ser!!!

Prepareu-vos que torno, i em fundiré a tot el jovent de l'equip i si no, ja ho veureu!!!
FORÇA VALLGOR!!!

Plataforma Salvem Pacho i Muñequeras ha dit...

quan no te'ls fonguis a cubates...pq per jugar ho tens pelut, quasi tan com quan en tenies a l'ojette jejejjeje

El Senglar Verd ha dit...

Ja ha sortit la plataforma???? L'única manera de salvar Pacho i Muñequeras és que agafin la patera que té aparcada Pacho a la platja d'Arenys i marxin remant cap a Marroc...

Pacho va jugar-se un sopar a què en la jornada 10 estaríem entre els 4 primers... accepto l'aposta, pamplines!!! jajajaja...

Aquest sopar serà lo últim calent que menjarà Pacho en aquest país, després, a menjar arròs bullit a Senegal!!!

Plataforma Salvem Pacho i Muñequeras ha dit...

en Pacho ho va dir pq es pensava que en Pelusa no tornaria a jugar mai més... ara em sembla que aposta per un sopar per oblidar les derrotes si juga l'"ojete pelusete"..
Pacho!!Muñequeras!!els de l'africa i els atracadors de misters sense pietat estem amb vosaltres!!acabeu la neteja del vestuari i deixeu pas al jovent del poble!!que ja fa pudor!!imiteu al Raul7 del madrid i marxeu ben lluny!!

Pocholo ha dit...

Pocholo -- Celtic --
Llegint la vostra crònica, hem sembla que hem vist un partit diferent; si bé és certa la primera part i part de la segona, no hem puc creure que dieu que l'àrbitre era cassolà, sinó al minut 30 de la 1era ja tenieu que quedar-vos amb 10 per les dues entrades per darrera duríssimes al dorsal 9 ( lesionat i canviat )i mereixedores de tarjeta, si o si, això sent imparcial, ja no diem res de cassolà.
Si bé és cert que la segona el joc no va ser tant fluïd, fruit de la vostra disposició tàctica i quelcom de desgast físic, també ho és que el vostre joc era molt dur i l'àrbitre, molt malament tot el partit, massa permissiu i no hem justifiqueu que van ser expulsions injustes on si que ho va ser la del jugador 18 del Celtic( per el seu cap verd ) a més a més de rebre una dura entrada, no sancionada amb tarjeta, al aixecar-se a protestar-ho la 1era groga i tot seguit per parlar ( malament suposo ) amb no si qui de vosaltres, sen va al carrer expulsat.
També és cert que l'empenta del capità fóra de lloc i context, es motiu de sanció amb vermella directa no ho negarem, la seva puteria va fer que ho fés amb l'àrbitre desquena, que no ho defenso, tot al contrari, no s'ha de fer mai.
Resumint i en general penso que el Celtic va perdre 2 punts i que vist el vist l'empat no és just, però ja se sap, això ja ho té el futbol.
No voldria que ningú s'ofengués, simplement mirem la realitat vista al camp i no amb els colors de la camiseta que defensen uns i altres i segur que fredament estarem d'acord.
Mireu l'exemple de l'entrenador del Celtic, en cap partit que els he vist mai ha protestat una desició a l'àrbitre i en canvi amb els àrbitres que corrent per 3era i que hem patit, tela marinera.....
Bé fins un altre, trempats que teniu un blog molt ben parit.
Fins aviat

PaCho ha dit...

senyor pocholo!benvingut al nostre blog. i gràcies per escriure la teva opinió. evidentment que no ens enfadarem per la teva visió. potser si que tens raó que algunes faltes nostres eren de targeta, però tampoc em negaràs que al primer temps l'àrbitre us va deixar fer el que vareu vulguer amb ell, amb tema de protestar, tirar boles porai, cosa que, per una altra banda, entenc com a exjugador. Per mi, el partit el veu dominar vosaltres, així li vaig dir al vostre mister, però potser nosaltres vem xutar una mica més cara a porteria. Ens veu fer anar de bòlid el primer temps, és cert, no esperàvem un equip tan ràpid i "peluteru". També tens raó quan dius que vàreu perdre 2 punts, això amic meu és la dinàmica que porteu (així m'ho van dir. El putu futbol de vegades és injust, però crec que també el meu equip va fer mérits per fer un golet. Potser hauría de fer la federació una nova modalitat. 2punts a l'equip que millor jugui i un punt per si s'empata a l'últim suspir, però això no és cosa meva, ja tinc prou feina!Ah, i dels àrbits millor no parlar, crec que ens perjudiquen a tots, molts vénen a cobrar i prou, i no miren la feina que fem els jugadors i misters durant la temporada.
pocholo, qualsevol opinió és benvinguda, participa sempre que vulguis que ja veus que intentem passar-nos-ho bé jugant al fumgol i enfotent-nos primer de nosaltres mateixos.
espero que tingueu sort aquesta temporada


Visites: