FC VALLGORGUINA 3 - FC VILAMAJOR 1

Posted on/at dilluns, d’octubre 18, 2010 by FCVALLGORGUINA

Ahir diumenge es va celebrar els segon partit de lliga al Municipal de Vallgorguina, ja en horari habitual de diumenge a 3/4 de 12, després del partit inaugural del campionat amb el Llinars. Els locals es presentaven amb l'orgull ferit després de la derrota dolorosa soferta el passat dissabte a Sant Celoni i amb moltes ganes de donar una alegria a l'afició, després de diverses temporades naufragant a casa, quan sempre s'havia tingut el Municipal de Vallgorguina com un fortí inexpugnable d'on mai marxaven punts.

Amb aquesta filosofia renovada, amb l'orgull ferit i amb moltes ganes d'agradar, "Maturana" i "Muñequeras" van presentar el següent onze titular: Tong-Po, Ru-Mànius, FDS, Negro, Sonrisas, Placas, Muten, Tonyina, Txaian, Guitchen i la sorpresa (merescuda) de Hamster. Quedaven a la banqueta esperant la seva oportunitat Zambrotta, Cristombal, Orchatas, Vespino i Panotxa.

Aqui trobareu totes les fotos de l'amic Waterboy (Més endavant ja penjarem les que va fer Pelusa): http://picasaweb.google.com/SirCarlosLorente/FCVallgorguinaVilamajor?feat=email#5529009156004109954

El partit va començar puntual i aviat es va veure un Vallgorguina incisiu, que treia la pilota des de la defensa amb criteri i intenció de jugar i que arribava a dalt amb perill. El Vilamajor, un rival molt digne, tampoc s'arrugava, amb uns mitjos que la tocaven molt bé habilitant alguna bona jugada que sempre era avortada per uns inexpugnables Negro i FDS, amb l'ajuda d'un soberbi Placas en funció de mig defensiu. Entre els tres es van fer els amos i senyors de la seva zona. Hamster, Guitchen i Txaian, a dalt, començaven a gaudir de les seves oportunitats i pressionaven la sortida de pilota dels defenses del Vilamajor amb molta insistència. Muten i Tonyina aviat es van fer amb el domini del centre del camp, ajudats sempre pels carrilers Ru-mànius i Sonrisas, tots dos incansables en atac i en defensa.

Cap al minut 20 de la primera part, jugada trenada des del darrere que acaba amb una passada en profunditat a la banda esquerra. Hamster, davanter centre, s'emporta els centrals al primer pal, habilitant a Txaian que sol, des de la frontal de l'àrea al segon pal, xuta creuat fent pujar l'1 a 0 al marcador. El Vilamajor, però, s'estira un pèl més per intentar empatar abans de la mitja part, tot i que els locals estan molt segurs a darrere i no es genera cap clara ocasió de gol.

Comença la segona part amb un Vallgorguina un pèl adormit i els visitants ho aprofiten per tenir els seus millors minuts de joc, asfixien tant com poden a la defensa local, tot i que no arriben amb claredat. Són 20 minuts d'incertesa on el Vallgorguina comença a donar símptomes de flaquesa... Tot i això, cap al minut 65, Muten recull un refús de la defensa visitant a uns 35 metres de porteria i xuta a un pam de terra, la pilota bota just davant del porter que se l'empassa. 2 a 0 al marcador i arriba la tranquil·litat a la banqueta local. Es fan els canvis per part de "Muñequeras" i "Maturana", per mantenir el resultat i la imbatibilitat de Tong-Po, però en una jugada desafortunada, un xut de falta toca la cama de Muten, descol·loca a Tong-Po que arriba a desviar una mica la pilota, però la deixa mansa a peus d'un davanter visitant que només l'ha d'empènyer al fons de la xarxa. 2 a 1, a 15 minuts del final, tot i que el Vilamajor tampoc havia fet massa mèrits per aconseguir el gol. El cos tècnic fa acabar d'entrar tots els jugadors de refresc, que surten amb les piles posades i no fan que es noti el canvi ni de posicions ni de jugadors i, finalment, 5 minuts després de què retallessin les distàncies al marcador, Guitchen de perfecta vaselina, sentencia el partit amb el resultat de 3 a 1.

Jugador Estrella Damm: Placas