P.B. SANT CELONI JUVENIL 5 - FC VALLGORGUINA 2

Posted on/at dimecres, de setembre 22, 2010 by FCVALLGORGUINA

El passat dissabte a les 17,30 hores al Camp Municipal de Sant Celoni es va celebrar el que va ser el darrer partit de pre-temporada del FCV. Un altre vegada, sense la totalitat de la plantilla, els visitants tot i plantejar el matx de manera seriosa, van patir una derrota exagerada fruit de greus errades de tot l'equip en tasques defensives. El primer quart d'hora el FCV va sortir a mossegar literalment al contrari a tot el camp i van aconseguir asfixiar el joc local gaudint d'alguna ocasió per obrir el marcador però, com sempre, un parell de jugades desafortunades van acabar amb gols dels locals, tots de vaselina.

Prop de la mitja hora, FDS 1 va escurçar diferències després d'executar magistralment la pena màxima clara que va xiular l'àrbitre sobre Longaniza, però només va ser un miratge, en els darrers 15 minuts hi hagué dos errors més en defensa que propiciaren el 4 a 1 amb què es va arribar a la mitja part.

A la segona part, Maturana ordenà sortir al camp amb un 4-3-3 i novament pressionant a tot el camp. Els visitants es buidaren físicament però un altre error defensiu els condemnà a un vergonyós 5 a 1, que només es va maquillar amb un golàs de Sonrisas ja finalitzant el partit i deixant el resultat final de 5 a 2.

AQUEST CAP DE SETMANA S'INICIA LA LLIGA, DISSABTE A LES 16:00 AL MUNICIPAL DE VALLGORGUINA: FC VALLGORGUINA - CE LLINARS "B". ESPEREM EL RECOLZAMENT DE TOTA L'AFICIÓ EN EL PARTIT DE PRESENTACIÓ!!!