HOSTALRIC 0 - FC VALLGORGUINA 3

Posted on/at dimarts, de setembre 07, 2010 by FCVALLGORGUINA

Després de tres partits de pre-temporada, el primer a Sant Esteve i el Torneig del Baix Montseny on els vallgorguinencs van acabar en una meritòria 4a. posició en perdre la final de consolació, el darrer cap de setmana es va celebrar en una tarda molt calorosa a Hostalric un partit més de proves per a les possibles noves incorporacions a la plantilla vallgorguinenca.

Tot i que molts jugadors van arribar una mica "tocats" físicament de la Festa Major de Sant Celoni, "Maturana" va presentar una alineació barrejant veterania i joventut: Tong-Po, Ru-Mànius, FDS 1, FDS 2, Edgar (sense nom, de moment), Muten, Doru (sense nom), Amadeu (sense nom), Longaniza (que va entrar per lesió de "Linterna"), Pelusa i Guitchen (nom que s'ha posat ell mateix). Els vallgorguinencs, amb les idees de "Maturana" més clares que en d'altres partits fruit de la pesadesa d'aquest, van començar enxufats el partit i ben col·locats al camp, tot i que en alguns moments puntuals perdien una mica la posició fruit de les constants rotacions de posició que feia el míster, però jugaven un futbol seriós en atac i sense massa a destacar en defensa. Fruit de la pressió de la davantera, Longaniza va recuperar una pilota a 35 metres de porteria i, veient el porter avançat va fer un bonic gol de vaselina que va ser l'únic que es va veure a la primera part.

Durant el descans, l'afició hostalriquenca ens va brindar olor d'herba de primera qualitat cremada i fumada a tots els jugadors que estaven a la banqueta. Aquesta aportació d'energia extra cannàbica va fer que a la segona part el FC Vallgorguina sortís encara més "enxufat", superant la pressió a què els va sotmetre l'equip local i sentenciant, primer amb un gol de Guitchen després d'error garrafal del porter local i finalment amb una contra que va ser gol amb tres tocs de pilota (serveix de porteria FDS, pentina Pelusa, i defineix de vaselina Guitchen). Hi hagué més contraatacs desaprofitats pels visitants i el marcador no es va moure.




















"Maturana" va celebrar la seva primera victòria com a míster del primer equip de Vallgorguina "a lo grande", no va perdonar res ni a ningú la nit de dissabte, a més, sabent que el proper dia 10 es casa (FELICITATS!!!).

Aquest diumenge, primer partit de pretemporada al Municipal de Vallgorguina (THE GREEN FROZEN HELL) contra el C.D. Malgrat de Mar, una nova ocasió perquè els pupils de "Maturana" posin en pràctica els seus ensenyaments, que no són els de la foto...

FORÇA VALLGOR!!!! FREDDD UHHHHHH!!!

5 comentaris:

el soci txolles ha dit...

Felicitats nois!
Aquest és el camí!
Fred Uh!

icarus ha dit...

Felicitar a l'equip per la primera victòria de la pre-temporada! Animar-lo per seguir treballant igual o millor i destacar que amb les noves incorporacions penso que jugar aquest any serà molt complicat per a tothom i qui s'adormi "xuparà" banqueta!!!

Penso que podem fer una bona temporada amb seriositat i treball!!!

un ex-vallgor ha dit...

Molts ànims Vallgor!!! Després del període d'adaptació al nou entrenador comença la etapa de les victòries.

El Senglar Verd ha dit...

Això és el que veurem al camp??? Aquestes són les novetats tàctiques de Maturana??? per veure una banda de borratxos, ja es veia els anys anteriors i sense Vallgorguina 2.0 ni tonteries... Que torni Wampy d'entrenador, allò van ser anys gloriosos de futbol a la gran vall!!!

Maturana Dimisión! Muñequeras Paredón!!!

El Senglar Verd ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

Visites: