FC VALLGORGUINA 3 - CD MALGRAT DE MAR 1

Posted on/at dilluns, de setembre 13, 2010 by FCVALLGORGUINA

Primer partit de pre-temporada disputat al Municipal de Vallgorguina ahir a 3/4 de 12 del migdia, i una de les darreres oportunitats de molts jugadors per demostrar a "Pacho Maturana" que volen formar part de l'equip per reivindicar-se i aconseguir una de les fitxes que donaran dret a jugar la present temporada amb el FC Vallgorguina.

L'onze inicial de Pacho: Tong-Po, Ru-Mànius, FDS 1, FDS 2, Sonrisas, Tonyina, Toru, Dani, Linterna, Terri i Txaian. El partit va començar puntual amb l'arbitratge de Yoyi i aviat es va veure com de mica en mica es van assimilant les instruccions de Maturana. Joc ràpid i ras, molta participació de tots els jugadors i ganes d'agradar a l'afició.

Els locals van dominar sense massa problemes tota la primera part. Alguna errada defensiva hagués pogut suposar el 0 a 1, però Tong-Po va estar prou encertat en les comptades ocasions del Malgrat que, basava el seu joc en ràpides contres quan recuperaven la pilota dels vallgorguinencs. L'ordre defensiu dels germans FDS feia que constantment caiguessin en fora de joc o s'avortés la jugada amb bones intervencions dels 4 defenses. Ja al minut 45 de la primera part, una centrada molt bombejada de Sonrisas, s'enverina i acaba al fons de la xarxa fent pujar l'1 a 0 amb quèes va arribar a la mitja part.

La segona part va començar com la primera, el Vallgorguina dominant i el Malgrat esperant la seva ocasió. Els primers 20 minuts van ser molt bons, amb un golàs de Longaniza des de fora l'àrea a l'escaire i, posteriorment, gol de murri d'Albert "Tripi" Vila, que van enfonsar el Malgrat i van col·locar el 3 a 0. El darrer tram de partit el Vallgorguina es va relaxar en excés i va deixar de jugar, vivint de la renta aconseguida i començant a arriscar més del necessari fins que el Malgrat va aconseguir el gol de l'honor.

Bona victòria dels locals i toc d'atenció a la plantilla: Els partits duren 90 minuts més el temps que afegeixi l'àrbitre, i cal estar sempre al 100 %. A destacar el debut de dos joves jugadors vallgorguinencs que aquest any començaran a entrenar amb l'equip fins que se'ls pugui fer fitxa: Gerard "Terri" Terribas (16 anys) i Pau Barri (14 anys), que van demostrar estar suficientment capacitats per defensar els colors verd-i-blancs amb garanties.

La setmana vinent, darrer partit preparatori abans de l'inici de lliga davant del juvenil de la Penya Barcelonista de Sant Celoni, dissabte a la tarda a l Municipal celoní. Esperem el vostre suport, com sempre!!!

Sonrisas va aconseguir el seu segon gol aquesta pre-temporada. Si les tibies li permeten, assegura esforç i sacrifici a la banda vallgorguinenca (i quan dic banda, no em refereixo a l'equip en sí...)