"Pacho Maturana" Puigvert acaba la seva particular neteja de vestuari.

Posted on/at dimarts, de juliol 27, 2010 by FCVALLGORGUINA

Les dues últimes baixes del primer equip del FC Vallgorguina per iniciar la temporada 2010-2011, per expressa petició de "Pacho Maturana" Puigvert, són de capital rellevància pel club. En primer lloc, David "Valium" Gázquez, també conegut com el "Jeque Mohamed", farà les maletes i abandonarà definitivament la disciplina verd-i-blanca després de llaurar el lateral dret durant molts anys. "Valium" ha marxat per la porta del darrere entre llàgrimes, prometent que encara li quedaven ben bé un parell d'anys de bon futbol per fer-nos gaudir del seu mític xut conegut com el "Ciri Pasqual".


La baixa, però, que més ha sorprès a la Junta Directiva del Club ha estat la de Lluís "El Kini" Berenguer, conegut amb altres mots com "Kiwi" o "El Pagliuca de Can Nofre". Després de pujar directament del cadet del Pitres al primer equip del Vallgorguina i quallar una fantàstica temporada en què ha après fins i tot a estirar-se cap a la seva banda dreta, el porter que va prometre amor etern a l'afició verd-i-blanca no podrà continuar a les ordres de "Pacho". En declaracions exclusives "Kini" ha manifestat que "abandono el club perquè m'obligaven a entrenar fins les 22,15 hores, i jo tinc per costum sopar a les 22... m'emporto, però, a part dels guants i l'equipatge complet, una bona colla d'amics que no m'han putejat gaire als entrenus...".



En aquests moments, la Junta Directiva està buscant recanvis, doncs la plantilla s'ha vist molt mermada amb les baixes sol·licitades per "Pacho Maturana" Puigvert, quedant en l'actualitat uns 18 "jugadors", si és que se'ls pot considerar jugadors, per afrontar la temporada i, veient com està el tema, potser encara hi haurà alguna baixa inesperada d'última hora. És per això que des de les bases de l'afició, s'està generant un moviment contrari al nou míster conegut com EL SENGLAR VERD, de qui ja aneu coneixent la seva política pel que fa al club.

Estigueu-vos atents durant el mes d'agost, doncs seguirem informant....


MATURANA DIMISIÓN!!  MUÑEQUERAS, O JUGUES, O PAREDÓN!!!


Visites: