Continuen les baixes del primer equip... "Pacho" esta fent neteja!!!

Posted on/at dilluns, de juliol 12, 2010 by FCVALLGORGUINA

Abans d'entrar noves incorporacions a la primera plantilla del FC Vallgorguina s'havia de fer neteja al vestuari, doncs hi havia molta vaca sagrada. A les baixes que us vam anunciar la setmana passada, s'han de sumar les de quatre jugadors mes que, per unes raons o altres, abandonen la disciplina del club verd-i-blanc.


"Trompeta" Antolinez, o "Chica" Antolinez, ja va fer les maletes el passat setembre, pero quedava una minima esperança que el carriler celoni dones encara un parell de bones temporades pel club. La seva paternitat tambe va jugar un paper fonamental a la seva renuncia a continuar donant matins de gloria a l'aficio vallgorguinenca.

"Barra Lliure" Corpas, tambe conegut com el "Txigrinski del Virgili", abandona el club despres d'haver donar prop de 10 anys de la seva vida futbolistica al nostre club. Problemes amb un genoll fan que hagi pres la decisio de no competir a maxim nivell, tot i que es dedica a jugar tornejos menors com el de futbol sala de Sant Celoni, on no nota cap molestia al genoll. El que va ser gran capita del Club continuara vinculat al Vallgorguina en funcions de secretari de la Junta Directiva.



Dos casos mes de baixes son "Precision" Becerra, tambe"El Krilin de les Agudes", que abandona per paternitat (per segona vegada) i obligacions familiars despres de venir de la ma de "Barra Lliure" i haver defensat amb orgull els colors verd-i-blancs tambe prop de 10 temporades. Un cas a part es el de "Casi" Masferrer, que va fitxar com a pantera de l'area i es va quedar amb "Pantera Rosa" Masferrer. La greu lesio que va patir en el segon partit de lliga, les baixes temperatures del terreny de joc vallgorguinenc, les festes de dissabte a la nit, no posar-se el despertador i altres milers de circumstancies que ha vingut al·legant durant els 9 mesos que ha format part del club han impedit que aconseguis el 15 gols que va prometre a l'inici de temporada.

Un altre cop, moltes gracies a tots els companys que ens heu acompanyat durant aquests anys, en les victories i en les derrotes, i esperem que guardeu un gran record de la institucio que us va intentar formar com a jugadors i no ho va aconseguir.

PACHO DIMISION!!! MUÑEQUERAS PAREDON!!!!

El Senglar Verd, l'unic que pot deixar a Maturana blanc d'un susto!!

4 comentaris:

Jugador ha dit...

Amb les baixes realitzades o realitzant-se i havent omplert la cartera del club, és el moment de les noves incorporacions i millores de contractes!!!!Els jugadors reivindiquem la millora de salari degut a la projecció que podem tenir en un futur a jugar amb la roja!!!

Jugador ha dit...

Amb les baixes realitzades o realitzant-se i havent omplert la cartera del club, és el moment de les noves incorporacions i millores de contractes!!!!Els jugadors volem una millora de salari a la posible projecció en un futur immediat de jugar amb la roja!!!

Jugador 2 ha dit...

Al pas que anem, l'any que ve afrontarem la lliga amb 11 justos... tot i aixi, tindrem una banqueta de luxe!!! Prefereixo jugar amb 10 i que SJ9 es reservi per jugar els ultims 10 minuts, no fos cas que es lesiones...

SJ9 ha dit...

Amb les crítiques que estic rebent, aviam si us quedareu també sense mi!!
Los Amigos i el Llinars B ja han preguntat per mi. Al loro, que no estoy tan mal!!!


Visites: