ROGER "PACHO MATURANA" PUIGVERT ASSUMEIX LA DIRECCIÓ TÈCNICA DEL PRIMER EQUIP

Posted on/at dilluns, de maig 17, 2010 by FCVALLGORGUINA


El prestigiós i reconegut entrenador africano-vallesà Roger "Pacho Maturana" Puigvert és des d'ahir mateix el nou entrenador del primer equip del F.C. Vallgorguina. Maturana agafa un equip amb nombroses baixes, a priori, per jubilació d'alguns dels jugadors més emblemàtics del club, però amb la seguretat que les noves incorporacions mantindran el nivell, almenys d'acoholèmia, assolit pels jugadors que abandonen per diverses raons la disciplina vallgorguinenca.

En les seves primeres declaracions, Maturana ha admès que "no és gaire difícil fer-ho millor que els meus predecessors, Muten i Pelusa. Ells sols han deixat el llistó tan baix que només he de sobrepassar els 23 punts per continuar un altre any com a entrenador." Tot i això, tothom és ben conscient que Maturana és conegut perquè només ha aixecat copes al Berlín, que no és cap club de futbol...

L'africano-vallesà ja es va reunir ahir amb gran part de la plantilla del primer equip i els va donar una sèrie de pautes: "Jo sóc l'entrenador, ni Kameni, ni Higuita, ni Wilfred... després de l'entrenu, em podeu dir com vulgueu!"; també va desvetllar que és un gran amant del futbol i un gran observador tàctic, doncs s'ha passat gran part de la seva vida als banquillos, sobretot quan era porter del Palautordera i altres equips.

Amb aquesta noticia, Muten i Pelusa només sortir de la reunió, van anar a celebrar-ho amb una botella de cava, doncs a partir d'ara només hauran de centrar-se en jugar, si Maturana els alinea.

Altres jugadors, però, van sortir molt preocupats. El "Negro" Cosano, sense anar més lluny, va admetre que "hauré d'ampliar la hipoteca per poder fer front a les multes per arribar tard i a les multes per ni arribar tant als entrenus com als partits..."; "Kini" Berenguer va obrir el debat filosòfic sobre si el futbol és o no és l'esport de la seva vida, amb sentències com "El futbol a mi no m'agrada però en el fons m'agrada!". "Calaveras" només va deixar anar un "Claro!" entre copa i copa de vi, mentre "Sonrisas" i "Waterboy" s'acabaven les últimes existències d'orujo d'herbes de Vallgorguina.

En fi, el FC Vallgorguina va fer novament gala del seus sistema assembleari de prendre decisions, cloent així oficialment la patètica temporada 2009-2010.

FORÇA VALLGOR!!!!  FRED, UHHHHHH!!!!

MATURANA DIMISIÓN!!!!

8 comentaris:

KaMeNi ha dit...

veig que a part de vendre'm la moto per venir, també m'heu vengut la bici, el cotxe i el tractor...Tranquils, deixaré el llistó ben alt

SJ9 ha dit...

Si el nou mister aconsegueix que un servidor marqui més de 10 gols la propera temporada, se l'hi haurà de fer un "contrato vitalicio"

Pelusa ha dit...

1.- Maturana és entrenador, però miracles no en fa... amb això es contesta a SJ9. I els dels entrenus no compten!!!

2.- Maturana, SUERTE!!

3.- Comencem un nova etapa al Vallgorguina, amb molta il·lusió i tenim una "persona" disposada a ajudar-nos. APROFITEM-HO!!!

Sonrisas ha dit...

Hi havia orujo????Podrieu haver avisat!!!Demà aprofitaré per parlar amb l'entrenador per oferir-li la meva plaça com a secretari tècnic, ja que des de que en SJ9 ens va confirmar que era fitxatge d'en Pelusa...
En el cas que ho desestimés sempre queda l'Anto, el millor secretari tècnic de la història del Vallgor!!!Quins grans jugadors que ha portat!!!Llàstima que sigui del Espanyol!

SJ9 ha dit...

Estic rebén molts pals ultimament. 4 anys sense jugar a futbol, s'han de notar!! La temporada que vé, serà diferent... o no.

MIGUEL UDPITRES ha dit...

Primer de tot enhorabona Vallgorguina s´ha acabat l´etapa Pitterman jaja ja , ja era hora.

Roger segur que et va genial, Vallgorguina prepareu a comprar pilotes, conos etc, etc (segur que en necessitareu més) a punta pala ja ja ja.

Molta Sort Roger, Xavi, Wampi , Pep i companyia.

Miguel UDPITRES.

Pep Pelusa ha dit...

Merci Miguel,

A veure s guanyeu la promoció i desapareixeu de tercera... tot i que trobarem a faltar el derbi anual verd-i-blanc!!!

No teniu cap jugador que volgueu jubilar??? La platgeta de Vallorguina és com un cementiri d'elefants, totes les velles glòries anem a morir allà, jajaja...

Ens veiem!!

kameni ha dit...

merci miguel, espero que pujeu, de tot cor. l'any que ve nosaltres ho farem!!
força per aquest dissabte, segur que anirà bé.
dimarts contra l'arenys de munt primer partit de l'era pacho, en hi deixarem el fetge (qui no se l'hagi deixat al berlin és clar)


Visites: