SOPAR 1 DE MAIG - CAN NOFRE

Posted on/at dijous, d’abril 22, 2010 by FCVALLGORGUINA

Després d'un llarg període de sequera literària, tot i que no es faran cròniques dels partits perquè llavors ens ho copien a l'Actualitat (jejeje), us deixo els darrers resultats del primer i únic equip del FC Vallgorguina, tots ells seguint la tònica habitual de la temporada...
  • Ametlla del Vallès 3 - FC Vallgorguina 1
  • FC Vallgorguina 0 - Inacsa 0
  • Pitres 4 - FC Vallgorguina 2
  • FC Vallgorguina 3 - CE Sant Celoni 3
  • Corró d'Amunt 3 - FC Vallgorguina 2
  • FC Vallgorguina 6 - Les Faldes 0
  • Penya Blanc-i-Blava de la Roca 3 - FC Vallgorguina 0
En resum, un desastre, com tota la temporada...

Tot i això, PER CELEBRAR-HO COM DÉU MANA, farem un sopar el proper dissabte 1 de maig (dia del treballador), a les 22 hores a Can Nofre, el nostre orgullós patrocinador, per la qual cosa es penjarà, com sempre, al vestuari, la llista perquè us apunteu elmés aviat possible i així poder encarregar taula.

Aneu-vos preparant, també, perquè la Junta directiva vol començar a planificar la temporada vinent i es començaran a donar baixes, segurament al moment de les copes (no les que hem guanyat, les que ens beurem...)

Salut i Força Vallgor!!!!!

"Waterboy" ens ha assegurat que vindrà vestit de 21 botons per sortir després de festa amb els seus amics "Sonrisas" Vilà i "Orujo de Can Nofre"... segurament trencarà algun tanga a la discoteca 4...

5 comentaris:

icarus ha dit...

Bona iniciativa la del sopar!

Esperem que a les postres, quan es comencin a ensumar les baixes que es donaran, rodin forces caps.... i no de lluç!

flashback: someone said "Inadmisible. No es pot permetre que un tíu es passi el partit insultant al rival. Això ens podria provocar problemes durant el partit (entrades dures, agressions, etc...)." És cert, amb tu ja en tenim prou!

Petons i abraçades per a tots i totes!

Pelusa ha dit...

Només recordar-vos que l'última enquesta (viciada pels amics del facebook d'SJ9) ja ha trobat resposta... "Calaveras" va ser el primer en strenar-se en partit oficial, contra Les Faldes...

Pr mes vots que tingui SJ9, segueix sense perdre la virginitat amb el Vallgor...i això que el vam fitxar perquè era un "home-gol", jjjaja...

FCVALLGORGUINA ha dit...

Perquè aneu veient amb qui hem de jugar aquest cap de setmana, si aneu al link de Televisió les Franqueses, hi ha un resum amb imatges del partit Peña Los Amigos - Llinars... que per alguna cosa es posen els links colla de pòtuls!!!

Risitas ha dit...

El dia 1, estaria bé que si ve el meu amic Orujo de can Nofre... AVISEU!!! que l'altre vegada no vaig poder-lo ni saludar... A tornar agafar la onada de sant celoni, corró i faldes!!!A la recta final!!!

SJ9 ha dit...

Perdon "don-gol", però si hagués tingut els mateixos minuts de joc que alguns "intocables", otro gallo cantaría. De totes maneras, entono el "mea culpa".
Llàstima que s'hagin soprimit les cròniques. Eren interressants i molt seguides per l'afició


Visites: