FC VALLGORGUINA 2 - LLINARS DEL VALLÈS 2

Posted on/at dijous, de gener 21, 2010 by FCVALLGORGUINA

El passat diumenge es va celebrar la darrera jornada d'una primera volta per oblidar dels vallgorguinencs, amb un terreny de joc molt pesat per les pluges dels dies anteriors, però amb l'equip disposat a fer-se valer d'una vegada a la categoria i començar a sortir del pou de la classificació.

Amb la recuperació de bastants efectius, el cos tècnic va haver de fer convocatòria, tot i que a darrera hora hi hagué algunes modificacions, doncs "Krusty" va cedir el seu lloc a "Negro" que reaparexia a l'onze titular dos mesos després de la seva lesió "patriòtica" en el transcurs de la festa posterior a la pernilada.

El Vallgoguina va sortir des del pimer minut a per totes, sense donar cap opcó a un Llinars que, tot i voler jugar la pilota des del darrera, es veia pressionat i havia de rifar l'esfèric una vegada darrera l'altra. Els vallgorguinencs no passaven cap tipus de perill a la seva àrea i, com en molts altres partits, perdonaven una vegada i una altra a un Llinars que durant tota la primera part va estar a mercè dels vallgorguinencs.

Fruit d'aquesta pressió, i en una bona jugada trenada, "Barra Lliure" es va incorporar des de l'eix de la defensa i va col·locar l'1 a 0 al marcador batent per baix al porter visitant. Era el minut 25 de partit i les coses es posaven bé pels vallgorguinencs que continuaven arribant amb ocasions clares que desaprofitaven. La més clara una pilota estavellada al travesser a remat de cap de "Pelusa" a la sortida d'un corner. Tot i això, sobre el minut 45 de la primera part, i en l'únic xut entre els tres pals del Llinars, aquests empaten el partit de xut de for l'àrea en el que "Tong-Po", tapat, no va poder fer res. S'arriba al descans amb la ensació que el partit es pot guanyar i s'ha de guanyar i renegant, novament, de la mala sort.

El Llinars, a la segona part, estira les seves línies i comença a arribar tímidament a la porteria vallgorguinenca, amb alguna ocasió no massa clara, però fent pal·lesa l'empanada mental dels vallgorguinencs, que novament regalen el partit durant 10 minuts, tot i que en aquesta ocasió, el Llinars no sap treure'n el benefici que n'han tret tants i tants equips aquesta temporada. Tot i això, al minut 65 una jugada del Llinars acaba en gol després d'una jugada típica de pati de col·legi en què mig equip vallgorguinenc erra a l'hora d'allunyar la pilota i mig equip del Llinars no atina a marcar, finalment, però, una bona centrada acaba amb la pilota al fons de la xarxa i amb l'1 a 2 al marcador.

Els vallgorguinencs no tiren la tovallola i avancen línies i treuen tota l'artilleria que queda a la banqueta. Surt "Hàmster" i revoluciona el partit en l'últim quart d'hora. Rep d'esquena a porteria en diverses ocasions i es gira perfectament començant a donar assistències perfectes de gol als seus companys que no les aprofiten fins que, finalment, una assistència d'aquest al minut 90 a "Pelusa" que de primeres l'enxufa al fons de la xarxa de xut ras i creuat, fent impossible l'estirada del porter visitant i deixant el marcador amb el 2 a 2 final.

Premis i destacats:
1.- Targetes de record o "no me olvides": Premi desert, l'àrbitre va considerar que no era un partit de targetes i no en va treure cap.
2.- Targetes Karaoke: Premi desert per la mateia raó anterior.
3.-Premi "Txitxarreru": Dels dos gols que es van aconseguir, un de "Pelusa" i l'altre de "Barra Lliure", el premi se l'emporta "Barra Lliure" per fer un gol després d'una gran incorporació des de la seva posició de central i finalitzant la jugada com un autèntic davanter centre.
4.-Premi "toca i marxa": Aquesta setmana el premi és per "Hàmster" per les fantàstiques assistències de gol que va fer en els darrers 15 minuts de partit, va ser l'autèntic revulsiu.

5.-Frase del partit: Capità del Llinars a un company (referint-se a "Bala"): Quítale ya el balón, que es un tronco!!!.

6.- M.V.P. del matx: "Negro" Cosano va ser inexpugnable a l'eix de la defensa. Esperem que les seves actuacions es repeteixin i no l'haguem de veure amb comptagotes...

7.- El motor de l'equip: Premi per "Bala" que ja porta uns quants partits deixant la pell al mig del camp.

8.- Premi "amb l'exterior", pel mistu del partit: Premi per "Pelusa", per enviar una pilota als núvols sol davant del porter, en la que podia haver estat la jugada del 2 a 1.
9.- Premi "desaparecido en combate", per no aparèixer en tot el partit: Premi desert, tothom va donar la cara els 90 minuts de partit.

10.- Premi "diana", per ser el més patejat de l'equip: Premi desert. No hi va haver ningú que tastés cap delícia llinarsenca.

"Hamster" Clanxet va fer les delícies del nombrós públic que va assistir al matx celebrat al municipal de Vallgorguina, autèntiques diablures en l'eix de l'atac vallgorguinenc que van contribuir decisivament a l'empat final.

Aquest ap de setmana comença la segona volta amb el difícil desplaçament al camp del Bigues i Riells... esperem que no passi com a la primera volta, que ens van agafar de festa major i van fer la festa major amb nosaltres!!!