U.E. LES FALDES 1 - FC VALLGORGUINA 1

Posted on/at dijous, de desembre 03, 2009 by FCVALLGORGUINA

Partit importantíssim per començar a sortir delpou de la classificació el que van afrontar els vallgorguinencs aquest dissabte passat al camp de Les Faldes, de Sant Pere de Vilamajor. El FCV, novament, es va presentar amb un equip ple de baixes, fins i tot amb un jugador lesionat a l'onze titular, però amb ganes de tirar el partit endavant. Quedaven de suplents jugadors que encara estan en fase de recuperació de les seves lesions,per la qual cosa es va decidir des de cos tècnic només fer canvis en cas de necessitat o força major.

El partit va començar, com va sent habitual aquesta temporada, amb un Vallgorguina bastant adormit, però que tampoc patia massa en defensa, doncs el rival no acabava de dominar el partit tampoc. Tot i això, el fet de tenir la defensa un pèl avançada va provocar un parell d'ensurts a la porteria de Kini, tot i que moltes de les jugades d'atac de Les Faldes acabaven en clars fores de joc. Quan es portaven, però, 15 minuts de la primera part "krusty" va ser objecte de la primera falta del núm. 9 dels locals, una falta mereixedora de targeta (qe no li fou ensenyada) i que va acabar amb el vallgorguinenc lesionat, sortint "Vaquilla" Bou en substitució del mateix, reapareixent així als camps de tercera. Sobre el minut 25 de joc, i després de què els vallgorguinencs trenessin dues fantàstiques jugades que van acabar amb lapilota al pal a rematada de "Waterboy" Lorente, Les Faldes recull una pilota rebutjada a la frontal després d'un córner i supera un Kini que no va veure la pilota perquè el tapaven.

El millor joc del Vallgorguina, novament, no tenia recompensa i, a més, els locals s'avançaven al marcador sense haver fet gaires mèrits per aconseguir-ho. Tot i això, passada la mitja hora de joc, una nova jugada dels visitants acaba a les botes de "Waterboy" que torna a rematar al pal, amb la fortuna que la pilota li torna als peus i perfora a plaer la porteria de Les Faldes fent pujar l'empat a 1 al marcador. A punt d'arribar la mitja part, novament el núm. 9 de Les Faldes fa una duríssima entrada a "Vaquilla", el lesiona i no veu la targeta. En la mateixa jugada també es lesiona "Momia".

Els tècnics, a la mitja part, fan entrar "Bala" i "Longaniza" per "Vaquilla" i "Momia", i comencen a jugar sense cap davanter nat a les seves files, amb tres jugadors més lesionats i amb dos jugadors a la banqueta tocats. El partit entra en fase de domini total del Vallgorguina, a excepció d'alguna gran jugada del núm. 10 de Les Faldes (fantàstic esquerrà), però sense massa ocasions de gol. Kini rebutja amb els peus una falta directa sense més complicacions, i "Waterboy" segueix amb el seu idili particular amb els pals enviant novament una pilota a la fusta.

Quan queden 20 minuts per acabar, l'àrbitre del matx començ a adquirir protagonisme. Expulsa, durant el que queda de partit, un total de 4 jugadors de Les Faldes, però no s'adona que treu la segona targeta groga a un cinquè jugador. Se li recrimina aquest fet des de la banqueta però fa cas omís a les protestes. Després de les 4 expulsons i alguna targeta per pèrdua de temps als jugadors de Les Faldes, arriba el minut 45 i xiula el final, dient qe el seu rellotge marca el minut 52!!!!

A l'hora de firmar l'acta del partit, amb 1 a 1, el delegat vallgorguinenc torna a reclamar a cinquna expulsió i, aleshores, l'àrbitre s'adona del seu error i demana disculpes diverses vegades tant al delegat com a algun jugador, dient que ho farà saber al comitè e competició. En aquests moments, doncs, el comitè de competició ja ha obert expedient d'aquest partit i el club està a l'espera de la resolució que pugui recaure, doncs ja s'han presentat al·legacions.

Premis i destacats:

1.- Targetes de record o "no me olvides": No hi hagué cap targeta per jugadors del FC Vallgorguina. Premi desert.

2.- Targetes Karaoke: Igual que abans, i coneixent com coneixíem l'àrbitre, ningú va protestar a excepció del cos tècnic des de la banqueta. Premi desert una setmana més.

3.-Premi "Txitxarreru": L'únic gol que va pujar al marcador a favor del Vallgorguina el va aconseguir el "Waterboy" Lorente, per ell, doncs, el premi.

4.-Premi "toca i marxa": No va ser un partit de massa toc, però "Vaquilla" va deixar mostres de les seves qualitats e un parell de bones passades, per ell el premi.

5.-Frase del partit: Sr. Col·legiat a Pelusa: "Lo siento, al final con tanta expulsión me he puesto nervioso y no me he dado cuenta que tenía que haber expulsado también al 17..."

6.- M.V.P. del matx: "Waterboy" porta dos partits jugant a un gran nivell i lluitant els 90 minuts del partit. Per ell aquesta setmana el premi.

7.- El motor de l'equip: "Follet Tortura" Mora es va buidar també durant tot el partit. Va aguantar el mig del camp dels visitants i va donar sortida quan era necessari. Per ell el premi.

8.- Premi "amb l'exterior", pel mistu del partit: "Waterboy" fa el Hat-Trick de premis aquesta setmana. Quatre pilotes al pal en un partit que podien haver significat 4 gols. Potser s'hauria de posar les botes del dret i no del revés....

9.- Premi "desaparecido en combate", per no aparèixer en tot el partit: "Bala" s'endú mig premi, perquè no va aparèixer fins la mitja part. L'altre mig premi, com a toc d'atenció, per "Tonyina", a veure si espavila i comença a fer-se amo i senyor del mig del camp com havia estat en els seus temps gloriosos.

10.- Premi "diana", per ser el més patejat de l'equip: Tothom, més o menys, va tastar les qualitats defensives del jugador núm.9 de Les Faldes. Ell solet va lesionar "Krusty", "Vaquilla" i quasibé ho aconsegueix amb "Txollas", i no va ser expulsat fins el minut 85!!!! Aquesta setmana comparteixen premi "Vaquilla" i "Krusty".

Finalment, vull fer una menció especial al company Miki "Tong-Po", el porter que està a prova al nostre club, doncs ja fa dos partits que ve a animar-nos, a part de venir als entrenaments, fent pinya en aquests moments tan amargs del club. Haurem d'acabar fent-li fitxa... jejeje!!

Aquest diumenge tenim una nova final a casa contra els periquitos de La Roca, un equip que històricament se'ns ha donat malament... a més tornarem a anar amb un equip de circumstàncies. Només demanar-vos que, encara que estigueu lesionats o que no estigueu convocats (que no crec que sigui el cas), vingueu al camp a fer pressió ambiental al contrari, a l'àrbitre o a qui faci falta, doncs necessitem els punts com el pa de cada dia.

Salut i Força Vallgor!!! FRED, UHHHHH!!!!!

Hasta las ovejas de Sietes son expertas en Windows 7. ¡Conócelas!