PEÑA LOS AMIGOS 2 - FC VALLGORGUINA 1

Posted on/at dimarts, de desembre 15, 2009 by FCVALLGORGUINA

Els vallgorguinencs van tornar a perdre, aquest cop amb un equip que sempre se'ls ha donat malament. Diumenge fred, amb l'equip justet d'efectius (12) i el cos tècnic, novament, fent filigranes per poder presentar un 11 més o menys decent amb què afrontar el partit. El col·legiat Aníbal va donar l'inici del partit a les cinc en punt i la pilota la va posar en joc el Vallgorguina, després d'haver perdut el sorteig "Bala". La pilota va durar exactament 10 segons en poder dels visitants i, aleshores, els locals povoquen una falta a la frontal de l'àrea, xuta el capità de la Peña amb potència, "Titiritero" fa honor al seu nom, i els marcadors vallgorguinencs fan l'estaquirot, fent que un dels davanters locals avanci, en el minut 2 de partit, la Peña per 1 a 0. Torna a treure del centre del camp l'equip visitant, perd la pilota, la Peña treu de banda i un davanter es passeja pe la frontal amb pilota controlada fins que marca el 2 a 0. MINUT 7 DE PARTIT!!!

Com ve sent habitual, el Vallgorguina comença adormit el partit donant tantes facilitats que després resulta pràcticament impossible recuperar el marcador. Alminut 10 de partit, una nova falta del FCV a la frontal de l'àrea, tira el número 10 dels locals al pal i fora i, a partir d'aquí, el Vallgorguina desperta.

Comença a sortir de la cova amb peril i es creen les primeres ocasions de gol que, com quasi sempre, es fallen. Xuts llunyans de "Pelusa", reubicat com a interior esquerre són els primers avisos, fins que, sobre el minut 25, després d'un córner "Cabezón" remata al pal i "Momia" fa el més difícil, fallar un gol a porteria buida amb la pilota a un pam de la línia... Lluny d'enfonsar-se, el Vallgorguina segueix atacant. "Pelusa" obliga el porter local a lluïr-se després de la bona assistènca de "Muten", però tot i així, s'arriba a la mitja part amb el 2 a 0 al marcador.

Comença la segona part i el Vallgorguina surt sense complexos a per el partit. Oblidant-se una mica de replegar en defensa i essent el partit un compte enrere per poder aconseguir alguna cosa positiva, els verds comencen a imposar el seu ritme i a arribar amb bones ocasions a la porteria de la Peña, però sense acabar de definir. Finalment, al minut 70 de partit, un "Waterboy" en autèntica ratxa golejadora, aconsegueix escurçar distàncies rematant de cap una perfecta centrada de "Muten", que "Momia" deixa passar intel·ligentment. A partir d'aquí el partit es trenca. El FCV es llença sense complexos endavant per aconseguir l'empat, que no arriba. Més aviat, i de no ser per les clares ocasions que fallen els jugadors de la Peña, el marcador no es va ampliar.

Tot i així, a part dels primers 10 minuts, l'equip de circumstàncies que es va traslladar al municipal de Corró d'Avall va donar la cara en tot moment, fins i tot un gripós "Camello" va venir per donar suport, juntament amb "Kini" i Miki "Tong-Po", el que serà segurament la incorporació del mercat hivernal per part del club.

Premis i destacats:

1.- Targetes de record o "no me olvides": Groga per "Ru-Mànius" per caçar un davanter quan aquest es quedava sol davant de "Titiritero", i encara sort que només va ser groga....

2.- Targetes Karaoke: Premi desert. L'equip sembla que ja ha après dels errors passats.

3.-Premi "Txitxarreru": Una setmana més "Waterboy" s'emporta el premi després del seu tercer txitxarru de la temporada.

4.-Premi "toca i marxa": "Muten" va donar molt bones assistències de gol, una de les quals es va materialitzar. Per ell, doncs, el premi.

5.-Frase del partit: Aníbal pita falta a favor de "Muten" per una clara puntada que li donen i li diu: "Eh, séis, ya está bien de tirarse!!" (Perquè pita falta si diu que es tira????)

6.- M.V.P. del matx: "Titiritero" va demostrar el compromís que té amb el club. Només ens queda agrair-li els esforços que fa setmana rere setmana per estar amb l'equip i posar el seu granet de sorra.

7.- El motor de l'equip: Sens dubte, el desplegament físic que ofereix "Muten" a cada partit és digne d'admiració. Per ell el premi una setmana més.

8.- Premi "amb l'exterior", pel mistu del partit: "Momia" Jiménez va fallar l'impossible, segurament la pilota que va xutar encara porta la seva ungla clavada. Aquesta setmana es mereix el premi.

9.- Premi "desaparecido en combate", per no aparèixer en tot el partit: Aquest premi, aquesta setmana, el donarem a tots aquells integrants del FCV que podrien haver vingut, com altres, a donar suport a l'equip i que no vénen. Per ells el premi, faltaven quasibé 10 integrants del primer equip... COMPROMÍS!!!

10.- Premi "diana", per ser el més patejat de l'equip: "Muten" semblava el sac de les hòsties durant la primera part, fins i tot el jugador número 6 es va lesionar donant-li una puntada de peu. "Bala" també va rebre alguna carícia, com ja va sent habitual, i "Pelusa" tres quartes parts del mateix... El premi se l'emporta "Muten", només per haver-ne rebut més que els altres.

"Talín Wampyxanco" va arribar una mica just, a les 16,50h. perquè es va haver de desplaçar amb aquest vehicle des de casa. Així es demostra el compromís amb el Medi Ambient.

Avui dimarts, a entreno, repartiment de les paperetes per l'amic invisible que farem divendres al sopar de nadal del club. El cos tècnic dóna via lliure a tots el jugadors per destrossar-se el fetge divendres amb la condició que dissabte a la nit es vagi a dormir d'hora, que diumenge s'ha de guanyar si o si al Vilamajor.