FC VALLGORGUINA 2 - PENYA BLANC-I-BLAVA DE LA ROCA 1

Posted on/at dimecres, de desembre 09, 2009 by FCVALLGORGUINA

Aquesta vegada es pot dir que el partit va començar al vestidor. El mestre Muten tenia estudiadíssim al rival, i tenia notes sobre tots i cada un dels jugadors. Això va fer que el plantejament del partit fos molt treballat abans d'entrar al camp i es va optar per un petit canvi tàctic per tal que la defensa del rival tingués més problemes per contrarrestar l'atac vallgorguinenc.

Amb tot això els jugadors locals van haver de fer un escalfament "exprés", recordant els escalfaments de l'antic president,entrenador, jugador i tresorer, quan el vestuari era el lloc triat per dur a terme els exercicis previs al partit.
La sorpresa saltava abans de començar el partit, quan l'àrbitre que va aparèixer no va ser el senyor Raul Lopez. No se sap la raó, però el col·legiat va ser un altre. Estarà al congelador...??
Amb el partit ja començat, el Vallgorguina va intentar desplegar el seu joc. Els locals estaven molt ben posicionats, però els visitants disposaven de jugadors molt ràpids a la defensa, i no era fàcil arribar a porteria.
La davantera blanc-i-blava també disposava de jugadors menuts i destacava també la velocitat i el moviment entre línies. En un contraatac penyista, cap al minut 25, un passada que no va poder ser rebutjada per la defensa local va acabar als peus del davanter just a la frontal de l'àrea, que tot sol va poder rematar a plaer i fer pujar el 0-1 al marcador.
El partit era disputat, i hi havia ocasions pels 2 equips, però no s'arribava mai a tenir oportunitats clares de gol. El partit es va tornar força dur, i les faltes eren una constant per part dels 2 equips. Val a dir, que els visitants no es van tallar un pèl a l'hora de repartir a tort i a dret...
Cap al minut 35, Nolo va recollir una pilota a la frontal penyista, va driblar amb molta tècnica el porter i va xutar entre els tres pals. Un dels centrals va rebutjar la pilota amb mà, i l'àrbitre el va castigar amb vermella. Els visitants haurien de jugar el que restava de partit amb un home menys. El penal el va executar a la perfecció el mestre Muten, fent pujar el 1-1 al marcador.
Durant els 10 minuts restants, la penya va fer front al partit amb prou dignitat, i el fet de jugar amb un jugador menys no va suposar cap desequilibri en el terreny de joc.
La segona part continuà amb la tònica de la primera, amb petites arribades pels dos equips que no s'acabaven de materialitzar, fins que cap al minut 65, en una falta a 5 metres de l'àrea  penyista, "Bala" treu en curt perquè "Fds" la col·loqui suficientment allunyada del porter com per fer pujar el 2-1.
A partir d'aquest moment, els blau-i-blancs van forçar la màquina. Quan faltaven 15 minuts per acabar el partit, l'expulsió de "Barralliure" va igualar les forces, però l'esforç i deplegament físic i tàctic de tot l'equip del vallgorguina va fer que el públic pogués veure els 3 primers punts  aconseguits al municipal de Vallgorguina.
Premis i destacats:

1.- Targetes de record o "no me olvides": La segona groga per Barralliure era certament discutible, però l'àrbitre la va entendre com una venjança per la jugada anterior.

2.- Targetes Karaoke: Premi desert. L'equip sembla que comença a utilitzar la intel·ligència.

3.-Premi "Txitxarreru": Tot i no marcar, en Nolo es va desfondar en la seva labor de boia. Destacar també el col·locadíssim gol d' "Fds" amb la seva cama bona. Aquesta setmana el premi és per FDS

4.-Premi "toca i marxa": Tot l'equip va fer una bona labor així que destaquem la labor d'equip de tots els jugadors.

5.-Frase del partit: Del jugador nº5 de la penya a l'àrbitre: "Arbitro…me están cosiendo a faltas"…i 5 minuts més tard…"arbitro,…son unos quejicas"

6.- M.V.P. del matx: Partit completíssim de l'Oco, que va saber frenar la labor en atac dels jugadors de la penya (sobretot del 5). Durant el partit "la Bala" va saber repartir joc i estopa. Per ell el premi.

7.- El motor de l'equip: Destacarem en aquest matx al petit dels Bonamusa, que va tornar a demostrar perquè era el titular del centre del camp les temporades anteriors. Per ell el premi.

8.- Premi "amb l'exterior", pel mistu del partit: premi desert.

9.- Premi "desaparecido en combate", per no aparèixer fins al minut 10: En Clanxet es va excusar dient que s'havia adormit. Tothom l'esperava, tenia una oportunitat d'or per demostrar que vol ser el 9 titular del Vallgorguina, però aquest dia haurà d'esperar.

10.- Premi "diana", per ser el més patejat de l'equip: La penya no va parar de repartir durant els 90 minuts del partit, però destacar l'entrada del capità amb tots els tacs a l'entrecuix de'n Fede, que casi es queda sense el carnet de pare. Per sort, tot va quedar en un ensurt, i va poder acabar el partit sense problemes.