C.D. INACSA 5 - FC VALLGORGUINA 3

Posted on/at dilluns, de novembre 02, 2009 by FCVALLGORGUINA

Dissabte de castanyada i la castanya se la va endur novament el Vallgorguina... Una nova jornada de lliga en què el cos tècnic no pot repetir alineació degut a les nombroses baixes de l'equip vallgorguinenc (un total de 9 jugadors) i en què s'han de fer invents per a poder cobrir totes les posicions. L'equip es presenta amb 15 jugadors a La Batllòria, dels quals 2 són porters i 2 estan "tocats" però vénen a donar un cop de mà i ànims a l'equip, a l'igual que Cabezón, Krusty i Mafia o "Casi", que també van acompanyar l'equip.

El partit va començar prou seriós per part dels vallgorguinencs, ben posicionats al camp i tenint les primeres ocasions de gol, encara que l'ubicació de "Ru-mànius" al lateral dret deixava entreveure alguna indecisió en defensa. Tot i així, cap al quart d'hora de partit, un defensa de l'Inacsa rebutja una pilota des del seu camp i "Titiritero" se l'empassa després del bot. Els visitants tiren per la borda la bona feina feta en cinc minuts desastrosos, en què "Bala" es posa a regatejar a la frontal i perd la pilota habilitant el davanter de la Batllòria per fer el 2 a 0. Els vallgorguinencs però, no s'enfonsen, aixequen el cap i comencen a sortir del darrera. Quan falten cinc minuts per acabar la primera part, "Barra Lliure" de sensacional falta directa, col·loca el 2 a 1 al marcador amb què s'arriba al descans.

El Vallgorguina conscient de les seves possibilitats, surt a tope a la segona part i als cinc minuts, fruit de la bona pressió de "Precisión", assoleix l'empat a 2 mitjançant gol de "Pelusa" que la trenca des de la frontal de l'àrea. Aquest gol anima als visitants que pressionen amb més intensitat els jugadors de l'Inacsa. Però una setmana més, els errors de concentració de l'equip i la falta de decisió en algunes jugades fan que els de la Batllòria s'avancia al marcador en 10 minuts fatídics pels vallgorguinencs, després de greus errors de marcatge. 5 a 2 i el F.C. Vallgorguina, lluny de llençar el partit, segueix pressionant, treballant amb esforç per poder obtenir algun gol que maquilli aquest injust resultat (l'Inacsa marca cada vegada que arriba, m'atreviria a dir que només van fallar un parell de jugades). Finalment, a 15 minuts per acabar el partit, "Pelusa" es treu un golàs de sota la màniga i col·loca el 5 a 3 que ja va ser definitiu, encara que després els visitants acabessin amb 4 puntes, 3 mitjos i 3 defenses, buscant a la boja l'empat que no va arribar, tot i les expulsions de jugadors de la Batllòria.

Una setmana més, partit molt treballat, amb molt d'esforç per part dels 15 jugadors que van anar a La Batllòria i injusta recompensa que es va endur la Inacsa en un partit que en condicions normals hauria d'haver acabat, com a mínim en empat. Finalment, remarcar que l'equip, al contrari que altres temporades, està rebent un gran nombre de gols i per això no arriben els punts. Crec que entre tots hem de fer una reflexió i recuperar aquella solidesa que teníem com equip i com a grup e la vessant defensiva (també tenint en compte que les baixes que tenim són molt significatives, sobretot a la línia defensiva). 


Premis i destacats:

1.- Targetes de record o "no me olvides": .

2.- Targetes Karaoke: Premi desert, ninguna targeta per protestar. Tot i això, "Tonyina" Bonamusa, ja entrada la segona part i quan s'havia repetit tant abans de començar com durant la mitja part que no es digués res a l'àrbitre, va estar increpant des de la banqueta i, inclús, mentre escalfava el col·legiat. Ja comença a ser hora que aprenguem a callar una miqueta. També "Momia" Jiménez comença a destacar-se com un "xerraire".

3.-Premi "Txitxarreru": Es van aconseguir 3 gols, però el més bonic sense cap mena de dubte és el de "Pelusa" Plana, per ell el premi d'aquesta jornada. Els altres gols de "Bara Lliure" i el primer que va aconseguir "Pelusa" també van ser bones rematades.

4.-Premi "toca i marxa": "Precisión" Becerra s'emporta aquest premi per les dues assistències de gol que va fer a "Pelusa", quan aquest va assolir el 2 a 2, i el definitiu 5 a 3.

5.-Frase del partit: L'Àrbitre a "Waterboy" Lorente: "Tu quién eres???". "Waterboy" a l'àrbitre: "Yo soy... el AGUADOR!!!". Aquesta va ser la targeta de presentació del nou fitxatge del Fc Vallgorguina.

6.- M.V.P. del matx: "Ru-Mànius" es mereix aquest premi per haver assumit sense protestar la seva nova ubicació i no només això, per haver-se deixat la pell els 90 minuts i haver fet un partidàs.

7.- El motor de l'equip: "Valium" Gázquez, per qui no passen els anys, està molt fort aquest inici de temporada, demostrant, com ja s'ha dit en altres cròniques, que viu una segona joventut. Per ell el premi.

8.- Premi "amb l'exterior", pel mistu del partit: Aquesta setmana, sense cap mena de dubte, l'empassada de "Titiritero" mereix endur-se el premi...

9.- Premi "desaparecido en combate", per no aparèixer en tot el partit: "FDS" no acaba d'adaptar-se a la posició de central i això fa que, darrerament, no intervingui tant en el joc. Potser va ser el dissabte mereixedor d'aquest premi, també una mica com a toc d'atenció per veure si comença a espavilar-se...

10.- Premi "diana", per ser el més patejat de l'equip: "Precisión" no va ser qui va rebre més estopa, però va protagonitzar la jugada lletja del partit quan va ser víctima d'un intent d'assassinat per part del descerebrat número 4 de l'Inacsa.



Diumenge a casa juguem contra el Pitres, que ahir va guanyar 3 a 0 al Llerona... Necessitem una victòria JA!!!

Divendres sopar a Can Nofre, demà a entreno serà l'últim dia per apuntar-se qui encara no ho hagi fet!!!

SALUT i FORÇA VALLGORGUINA!!!!!


¿Para qué descargarte juegos, si tienes los más divertidos online? Entra ya en Juegos y prepárate para muchas horas de diversión

6 comentaris:

Pelusa ha dit...

Colla de degenerats!!! A veure si despertem d'una punyetera vegada i comencem a guanyar algun partit, que al pas que anem... Aquest diumenge ve el Pitres a casa i hi haurem d'anar de cara per guanyar.

No podem deixar escapar més punts del municipal de Vallgorguina. El líder va estar a punt de rosegar la pols, però no ho vam sentenciar... Diumenge tothom a punt per començar a sortir del pou!!!

Ànims i Força Vallgor!!!!

Ediwan ha dit...

A Pelussa Vall,
Gràcies per la teva aportació al Foro catalunya, com pots haver apreciat, hi ha molt mal perdre per part d'alguns rivals.
Espero que el Clàssic d'aquest cap de setmana sigui intens i emocionant com cada any, i digues-li a en Txaian de part meva, que l'Edi de Gualba ve a pels tres punts.
Amb una miqueta de temps hauriem d'haver organitzat un tercer temps com en el Rugby..., bé sort a tots i ens veiem diumenge al matí.

Pelusa ha dit...

No pateixis que d'intensitat n'hi haurà, jajaja... Espero que si jugues et comportis i no facis com quan vas venir amb el Gualba i vas agredir l'àrbitre (et van caure uns quants partits, jajaja)...

Pel que fa al tercer temps, si ens reunim uns quants es pot improvitzar un petit piscolabis al casal del poble quan acabem e partit amb els genolls pelats!!! Ah, i digues al número 11 que li posarem una motxilla amb 10 kg. de lastre, que corre massa i es pot fer mal!!!

En Txaian estic segur que et contestarà, sempre mira el blog, i ja podem quedar els tres per fer una birra després del partit, jaja...

Hajduk ha dit...

Estic totalment d'acord. No podem deixar anar mes punts!! Hem de espavilar ja!!! I jo el primer. Personalment, el meu partit a La Batlloria va ser pèssim! (Espero que el mister no perdi la confiança en mi)

HALA MADRID
FORÇA VALLGOR

icarus (txaian) ha dit...

Edi després del partit tens la birra pagada al bar del camp de futbol! Sempre i quan acabem bé del partit... ja saps q acostumo a fer "grans amistats" dins el camp (com a Poniente eh.. jiji)!!!
Lo del passat de l'Edi.. és normal no estava jo ja al Gualba per controlar-lo!!! Pel que veig ja ha madurat...
I a Hadjuk... simplement dir-li: ESPAVILA CABRÓ de MERENGÓ!!!

PD: evidentment els 3 punts no surten del municipal!!!

Ediwan ha dit...

Collons Pep, no recordava la teva amistat a camp del Poniente, jajajajaja..., recordo el partit que l'Ignasi va liar-la amb l'arbitres dient que a tercera no es podia jugar amb tants extracomunitaris, jajajajajajajaja..., espero que estiguis igual de ràpid que estàves quan jugaves amb mi, jejejeje... Ens veiem diumenge Txaian, espero no haver de pentinar-te el tupe aquest que diuen que portes...


Visites: