C.D. FIGARÓ 2 - FCV 0

Posted on/at dilluns, d’octubre 05, 2009 by FCVALLGORGUINA

Segona derrota consecutiva d'un Vallgorguina en caiguda lliure després d'una esperançadora pretemporada. Els vallgorguinencs es presenten a Figaró amb una convocatòria de circumstàncies (la qual cosa tampoc serveix d'excusa) i amb ganes d'aconseguir la primera victòria de la temporada.

Comença el partit amb un FCV ben plantat al terreny de joc i amb les línies bastant endarrerides per poder fer-se forts en defensa i aprofitar els contraatacs per intentar guanyar el partit. Tot i així, i com va sent habitual en els darrers partits, el Figaró aconsegueix arribar unes quantes vegades fruit de badades defensives i de la poca pressió sobre els jugadors locals. No obstant, les oportunitats més clares són pel Vallgorguina que, amb la pólvora mullada dels seus davanters, no acaba de materialitzar les seves ocasions.

Abans d'acabar la primera part es lesiona el primer jugador vallgorguinenc, tot i que fins començar la segona part no és substituït. Ja en la segona part el partit es trenca i es comencen a succeir les ocasions a les dues porteries, essent el Figaró, amb més encert, qui s'avança en el marcador després que el Vallgorguina falli dues ocasions claríssimes i envii una pilota al pal, essent-ne la tercera. Amb l'1 a 0 al marcador, els visitants comencen a pressionar més amunt i tenen bones ocasions de gol, però novament la mala sort i la manca d'encert a davant fan que el Figaró, en un ràpid contraatac després d'un córner en contra col·loqui el 2 a 0 al marcador, que seria definitiu. I ja per acabar amb el cúmul de despropòsits pels vallgorguinencs, una altra lesió d'un dels jugadors provoca que els visitants hagin d'acabar el partit amb el segon porter fent de jugador.

En resum, entre la mala sort i la ja preocupant falta d'ambició, compromís i esforç dels jugadors del Vallgorguina, segona derrota consecutiva en lliga i, a més, en un camp en teoria fàcil, la qual cosa deixa al Vallgorguina a les darreres posicions de la taula en un inici de temporada que recorda la campanya anterior (esperem que no sigui així...). El proper diumenge rebrem el Ramassà al municipal de Vallgorguina, un equip que ha aconseguit un punt en aquest inici de temporada i podria ser una bon ocasió perquè els vallgorguinencs comencin a sumar punts per no quedar-se despenjats a la cua de la classificació.