Últimes novetats

Posted on/at dijous, de setembre 03, 2009 by FCVALLGORGUINA


Companys, hem començat la pretemporada amb força i ja comencem a tenir els primers amistosos que s'han concertat des de la direcció tècnica de l'equip.
És important tenir en compte una sèrie de coses:

1.- Pels partits de pre-temporada cal portar obligatòriament: pantalons blancs, mitgetes blanques i fotocòpia del DNI (cada jugador). El que no ho porti, no jugarà l'amistós en qüestió.

2.- De moment estan confirmats segur els partis d'aquest cap de setmana a Cabrera i el de presentació contra l'Arenys de Munt. El partit contra el Llerona finalment l'han suspès els companys de Llerona (segurament perquè ens tenien por, jejeje). El partit del dia 13 contra el Cabrils està pendent de confirmació per part del l'equip contrari via federació. Us seguirem informant.

3.- És important que aneu visitant el blog a fi de conèixer les últimes novetats de l'equip.

4.-Seguim esperant que els jugadors feu l'aportació econòmica per fer front a la temporada.

5.- Estem oberts a què els jugadors us arrossegueu per totes les botigues, empreses, amics, etc. que vulguin col·laborar econòmicament amb el club. Comença a ser una mica important aconseguir tots els diners que puguem per afrntar amb garanties la temporada.

6.- Us adjuntem fotografia del disseny que ens han fet de l'equipació que lluirem enguany.


Demà, divendres, quan acabem l'entenament el cos tècnic ja us ho dirà, però el diumenge a les 11 hores cal estar "en condicions" al camp municipal de Cabrera. El gruix de l'expedició sortirà a les 10,30 h. de Vallgorguina, concretament al Casal del Poble. Si algun atrevit vol venir a esmorzar, a les 9,30 h. al Casal.


Força Vallgorguina!!!!




Visites: