UE CABRERA 1 - FCV 1

Posted on/at dilluns, de setembre 07, 2009 by FCVALLGORGUINA

Primer partit de pre-temporada celebrat ahir, dia 6/09/09, a les 12 hores del migdia al Municipal de Cabrera de Mar sota un sol de justícia. No va deixar de ser el típic partit de pre-temporada en què s'aprofita per provar coses noves, ajustar l'equip a les noves disposicions tàctiques i anar agafant ritme de cara a la temporada.

El conjunt verd-i-blanc va demostrar, una vegada més, que el seu fort és la bona disposició defensiva, i que caldrà afinar la punteria dels davanters per a poder fer un bon paper al llarg de la temporada. El partit podia semblar dominat pel Cabrera, però aquest domini era tocant i tocant en el seu propi camp. Les millors ocasions de gol van ser favorables al conjunt vallesà i així, es van avançar al marcador sobre el minut 60 de partit amb un gol de Pitu "Krusty" Pascual, després de definir almés pur estil Julio Salinas una bona passada del veloç Oco "La bala" Puigvert. Al cap de 10 minuts, però, un desajust defensiu en un contraatac dels maresmencs va acabar amb l'empat que ja va ser definitiu.

Premis i Destacats:

1.- Targetes de record o "no me olvides": groga per Manel "El Negro" Cosano i groga per Carles "Cabezón" Grèbol (0 €).
2.- Targetes karaoke: 1/2 targeta groga per Joan "Tonyina" Bonamusa (l'avís que li van donar compta com mitja targeta groga = 1 €).
3.- Premi "Txitxarrero": 1 gol de Pitu "Krusty" Pascual.
4.- Premi "Toca i Marxa": 1 assistència d'Oco "La Bala" Puigvert.
5.- Frase del partit: Oco "La bala": "Kini, quants a la barrera???" Kini "Pagliuca": "Dos!!".
6.- MVP del matx: Kini "Pagliuca" Berenguer.
7.- El motor de l'equip: Xavi "El topo" Mora.
8.- Premi "amb l'exterior" pel mistu el partit, Xavi "El Conejo" Becerra.
9.- Premi "Desaparecido en Combate" per no aparèixer en tot el partit, Pep "Pelusa" Plana.
10.- Premi "Diana", per ser el més patejat de l'equip, Martí "Txollas" Bonamusa.

Mirarem de continuar amb els premis i a final de temporada s'entregaran aquests premis a qui més vegades hagi sortit nominat.

Proper diumenge dia 13/09/09, a les 11,45 h. FC Vallgorguina vs. Cabrils.

El dia 20 de setembre, presentació de l'equip davant de l'afició, moment en què és totalment obligatori per tots els membres de la plantilla del primer equip, comparèixer al camp per la foto oficial de la temporada.

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Molt bona crònica!!! Estic d'acord amb tot el que es diu, va ser un partit on el rival va tocar, però no va poder aprofundir pel bon posicionament de tot l'equip del Vallgorguina. Molt bona feina tàctica també en la preparació dels córners.
FORÇA VALLGOR!!!

Santi ha dit...

ja estic impacient per llegir la cronica del partit de ahir contra el sta.agnès!!!!


Visites: