FCV 3 - FC Cabrils 2

Posted on/at dilluns, de setembre 14, 2009 by FCVALLGORGUINA

Primer partit de l'actual campanya al Municipal de Vallgorguina que es va saldar amb una clara victòria local després d'un matx en què el FCV sempre es va avançar en el marcador i el Cabrils va anar a remolc. Després del desgavell tàctic de Santa Agnès, els tècnics del FCV van tornar al clàssic 4-4-2 que va donar més consistència al mig del camp i, en definitiva, a tot l'equip.

El partit va començar amb un gol matiner de Pep "Txaiàn" Pujol que va rematar de cap un corner que, tot i haver d'anar al segon pal, es va quedar prop del punt de penal. Després del gol, el FCV es va adormir una mica i va permetre als visitants arribar amb més claredat a posicions ofensives, fruit del qual, el col·legiat va pitar un lliure indirecte dins de l'àrea del FCV, que va acabar en gol degut a què mentre l'equip local protestava la jugada, els jugadors maresmencs van fer el gol amb picardia. Tot i això, en 2 minuts el FCV es tornava a posar davant de marcador amb una rematada de cap de "Pelusa", a centrada de "Talín" Wampixanco.

Es va arribar amb 2 a 1 a la mitja part, es van fer una sèrie de substitucions, i comença la segona part en què el Cabrils va sortir amb més empenta i buscant l'empat. Els locals es defenien bé, però finalment va arribar l'empat. Quan tothom creia, però, que el partit acabaria en taules, "Hamster" Clanxet recull una pilota a 3/4 de camp, la controla perfectament, se la col·loca a la cama bona i llença un terrorífic míssil terra-aire que es cola per l'escaire de la porteria visitant. $ anys després del seu últim gol, "Hamster" es va tornar a sentir jugador.

Premis i destacats:

1.- Targetes de record o "no me olvides": groga per Martí "Txollas" Bonamusa per una puntada de peu tallant un contraatac al centre del camp.
2.- Targetes Karaoke: Pep "Txaiàn" Pujol, per la seva targeta groga per amenaçar un contrari (com la Serena Williams...).
3.- Premi "Txitxarreru": 1 gol de "Txaiàn" Pujol, 1 gol de "Pelusa" Plana i 1 gol de "Hamster" Clanxet, el premi és pel Hamster per la importància del seu gol.
4.- Premi "Toca i marxa": Oco "La Bala" Puigvert, per l'assistència al gol de córner, i perquè no va tirar ni un corner on volia.
5.- Frase del partit: "Et compraré un pitu i arbitres tu, listillo!", de Pep "Txaiàn" Pujol.
6.- M.V.P. del matx: "Hamster" Clanxet, s'està adaptant, per fi, a l'equip, després de 4 temporades.
7.- El motor de l'equip: Carles "Cabezón" Grèbol, 90 minuts d'intensitat màxima..
8.- Premi "amb l'exterior", pel mistu del partit: Joanet "Mafias" Masferrer, per fallar 3 gols cantats.
9.- Premi "desaparecido en combate", per no aparèixer en tot el partit: Pitu "Krusty" Pascual.
10.- Premi "diana", per ser el més patejat de l'equip: Santi "Merengón" Jiménez, es va endur la castanya de l'equip.

3 comentaris:

icarus ha dit...

Bon dia, després de la primera victòria en pre-temporada en 2 anys del Vallgorguina!!!

Bona primera part, sent més intensos que el rival i amb falta de punteria al davant. S'hauria d'haver resolt el partit a la primera meitat, agafant un avantatge d'almenys 2 gols. Cal aprendre a: no disminuir l'intensitat després d'avançar-nos i a evitar el llançament ràpid de faltes per part del rival.

Segona part on els vistants van sortir més durs. Fruit d'això una segona part menys vistosa i més trabada: n'hi haurà moltes, segur, d'aquestes al llarg de la temporada. Per això hem d'evitar errors, que ens costin gols, en trams de partit com aquests ja que es paguen cars. A "despejar sin contemplaciones"!!!!!!

Per alusions personals:

- si no vaig entendre malament el primer còrner havia d'anar al primer pal per arrastrar contrincans (sempre i quan aquests defensin en indivisual i no en zona com podria passar en algún cas, no sé si en aquest ja que nongú em va seguir). En el meu sprint cap al primer pal em vaig trobar la pilota llençada des del còrner per oco que vaig rematar impecablement amb l'ull-pòmul dret. Ara veig que havia d'anar al segon pal... algú m'ho pot aclarir, si us plau????

- amanaçar al rival? no... li vaig preguntar a quin preu estan els apartaments de la costa del maresme per llogar-ne un l'estiu vinent. Em va entendre malament...

- quant a la frase... Déu ni do amb els de Cabrils, els agradava fer com en Juanito... jugar a futbol fent d'àrbitre... Que pesats!!!

Felicitats a TOT l'equip per la primera de moltes victòries que vindran auqetsa temporada!!!!

Anònim ha dit...

Pobre krasty despres de canviar tantes posicions en el camp no savia hon era el nord i el surd pero gracies que va recuperar la pilota i li va deixar en bandeja en el clanx que amb el seu peu d´or va marcar.
Aixó si, que el lateral del cambrils n:2 s´amagui sota les pedres perque en Krasty no oblida mai. Encara sento el gemecs de dolor per l´entrada que li va fer.

Barralliure ha dit...

Felicitats Clanxet!!

T'ho mereixes!!


Salut


Visites: